Vėl vaišins mamas

Miestas

Motinos dienos proga Kultūros fabrike gegužės 6-ąją susiburs daug jaunų atlikėjų, kurie „paserviruos” įvairiausius muzikinius, šokio, kino ir kitus „patiekalus” Klaipėdos mamytėms.

Kultūros fabriko bendruomenė kartu su ankstesniais metais vykusių mamos dienų renginių „Patiekalas kito mamai“ dalyviais miesto gyventojus jau ketvirtą kartą kviečia kartu paminėti Motinos dieną. Vaišės organizuojamos už Jono kalnelio, šalia Kultūros fabriko pastato gegužės 6-ąją, sekmadienį, nuo 14 val.

Šventės centru taps didelis stalas, kurį įvairiais patiekalais nuklos patys šventės dalyviai.

„Atsinešk tai, kuo norėtum pavaišinti savo mamą, nes kažkas pavaišins tavąją“ – ragina teatralizuotą Motinos dienos šventę „Patiekalas kito mamai“ organizuojantys jaunieji Klaipėdos menininkai.

Ypatingą šventės atmosferą kurs Kultūros fabriko rezidentai Klaipėdos jaunimo teatro ir „Taško teatro” jaunieji aktoriai, šokių studija „Sfinx”, kino centras „ArleKinas“ ir socialinis klubas „Raketa”. Taip pat šventėje dalyvaus „Grock” studijos muzikantai ir „Kūrybos kišenės” jaunimas.

Atėjusiųjų laukia muzikiniai ir šokio pasirodymai, vaikų kampeliai, netikėčiausios estafetės, blynų ragavimas ir net paskaita moterims.

Antroji renginio dalis persikels į Kultūros fabriko kino salę, kurioje 16 val. žiūrovai turės galimybę išvysti komišką dramą „Lady Bird” (2017 m.). Šis filmas iškovojo du Auksinius gaublius (geriausias filmas, geriausia aktorė) ir pelnė penkias Oskaro nominacijas. Tai filmas, pasakojantis universalią istoriją apie augantį jauną žmogų, kaip tik atsidūrusį ant pilnametystės slenksčio ir taip nekantriai siekiančio pažiūrėti, kas ten laukia už jo. Šalia jos ryškiausias personažas – jos mama Marion (akt. Laurie Metcalf). Vidutinio amžiaus moteris, dažnai pavargusi ir dėl to galbūt kiek per griežtai vertinant savo dukterį.

Kino filmas ir visas renginys nemokamas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Klaipėdos jaunimo teatras kviečia į premjerą - monospektaklį „Švyturys"

Klaipėdos jaunimo teatras pristato premjerą monospektaklį „Švyturys“. Balandžio 12 dieną, penktadienį, Klaipėdos Kultūros fabrike Pauliaus Pinigio režisuotame spektaklyje pirmą kartą ...
2024-04-08
Skaityti daugiau

Miestas

„Šokio pavasaryje“ skleidėsi per 300 talentų

Klaipėda tradiciškai pasveikino kovą sukviesdama jaunuosius baleto ir šiuolaikinio šokio atstovus iš visos Lietuvos į konkursą „Šokio pavasaris“. Šokių mokyklos ...
2024-03-07
Skaityti daugiau

Kultūra

„Kino pavasaris“ ateina į Klaipėdą

29-ąjį kartą į kino sales kviečiantis „Kino pavasaris“ šiuos metus skiria kino poveikiui. „Tas pavasaris, kai po filmo nebevaidini“, „Tas ...
2024-03-04
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This