Pirmajam BNI klubui Klaipėdoje – dveji

Fotoreportažai, Verslas

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Pirmasis didžiausia verslo rekomendacijų organizacija pasaulyje besivadinančios BNI klubas Klaipėdoje – „BNI Neringa” – ketvirtadienio rytą iškilmingų pusryčių metu paminėjo savo 2-ąjį gimtadienį.

Martyno Vainoriaus nuotr.

BNI veikia nuo 1985 metų. Organizacijos tikslas – rekomendacijų dėka padėti savo nariams gauti daugiau verslo užsakymų. Prie pasaulinio BNI tinklo Lietuva prisijungė 2014 m. Teigiama, kad šiuo metu BNI visame pasaulyje vienija per 227 000 verslų iš daugiau nei 70 šalių. Lietuvoje ji šiuo metu jungia beveik 700 narių, yra 17 organizacijos skyrių. Tvirtinama, kad vien praėjusiais metais bendrai visoje BNI organizacijoje nariai vienas kitam perdavė daugiau nei 9,5 mln. rekomendacijų, kurios virto 11 mlrd. eurų vertės užsakymais (vedama suteiktų rekomendacijų  ir jų dėka gautų užsakymų apskaita). Lietuvoje sugeneruota 75 mln. eurų užsakymų.

BNI nariais gali tapti tik nepriekaištingos reputacijos asmenys, atstovaujantys patikimiems verslams, kuriuos rekomenduoja esami BNI nariai. Jie moka registracijos ir narystės mokesčius bei įsipareigoja lankyti susirinkimus, mokymus ir „proaktyviai kurti pasitikėjimu grįstus santykius“. Kiekviename skyriuje negali būti toks pačios verslo srities atstovų. Esminė puoselėjama vertybė – „laimi besidalijantis“.

Pirmasis organizacijos skyrius Klaipėdoje – „BNI Neringa” buvo įsteigtas 2016 m. balandžio 21 d.  Jo prezidente tada tapo Diana Blažaitienė, personalo atrankos įmonės „Soprana Personnel International” vadovė. Šiuo metu „BNI Neringa” vadovauja UAB „Langų parkas” direktorius Rolandas Gajauskas.

„BNI Neringa” šiuo metu vienija 35 verslo atstovus. Gimimo dieną prie klubo veiklos prisijungė Aurelija Undžienė iš S. Jokužio spaustuvės.

BNI Vakarų Lietuvos regiono direktorius-konsultantas direktorius Mindaugas Daraškevičius akcentavo, jog BNI ne tik padeda sulaukti naujų užsakymų, bet ir taupo laiką.

„BNI Neringa” jau turi ne tik ir kaulus, bet ir raumenis. Linkiu, kad jie būtų kuo didesni ir taptumėte net tarptautinės reikšmės klubas”, – sakė M. Daraškevičius.

Teigiama, kad per dvejus metus „BNI Neringa” nariai vieni kitiems sugeneravo daugiau nei 3,5 mln. Eur papildomų pajamų. „BNI Neringa” laikomas vienu iš kokybiškiausių skyrių Lietuvoje remiantis BNI matavimais. Jais vertinama susitikimu lankomumas, duotų rekomendacijų, gautų pajamų ir kiti rodikliai.

Klaipėdoje dar veikia 2017 m. įsteigtas klubas „BNI Memel”, vienijantis 43 narius.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”5″ images=”28169,28171,28172,28173,28174,28175,28176,28177,28178,28180,28181,28182,28183,28168″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Verslas

Verslo klubui "BNI Memel" - vieneri

Vienas iš dviejų Klaipėdoje veikiančių didžiausia verslo rekomendacijų organizacija pasaulyje besivadinančiai BNI priklausančių klubų - "BNI Memel" - trečiadienio ryte iškilmingų pusryčių metu paminėjo pirmąją savo metinę veiklos sukaktį.
2018-03-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This