Šokėjai sustabdė eismą

Kultūra

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Artėjant Tarptautinei šokio dienai, uostamiestyje įsikūręs šokio teatras „PADI DAPI Fish“ paruošė dovaną, vardan kurios trečiadienį Klaipėdos centre – Liepų ir Naujojo sodo gatvių sankryžoje – trumpam sustabdė eismą.

Vilijos Bartašiūtės nuotr.

Keturi policijos pareigūnai, kelios dešimtys vairuotojų ir autobuso keleivių pro langus galėjo stebėti šokio pasirodymą, kurį važiuojamojoje sankryžos dalyje atliko tuzinas teatro šokėjų.

Vaizdo klipe galima pamatyti ir „Auksiniu scenos kryžiumi“ šiemet apdovanotą Gintarę Mariją Ščavinskaitę, Prūsijos karalienę Luizę naujausioje šokio ekskursijoje įkūnijančias šokėjas ir choreografes: Agniją Šeiko, Ingą Kuznecovą, Dovilę Binkauskaitę, taip pat Mantą Černecką, Darių Berulį, teatro šokio studijos auklėtines.

„Didžiuojamės Klaipėdos miestu, kuris palaiko šokio meną. Šia akcija mes siekiame populiarinti šokį ir „nešti“ jį už scenos ribų – kuo arčiau žiūrovo! – pranešime cituojama trupės vadovė A. Šeiko.

„PADI DAPI Fish“ jame taip pat nuoširdžiai dėkoja Klaipėdos kelių policijai už pagalbą ir užtikrintą saugų eismą, Klaipėdos miesto savivaldybei ir VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ už bendradarbiavimą, o miestiečiams už kantrybę ir geranoriškumą!

Šokio teatras šį savaitgalį šokio profesionalus, studentus ir mėgėjus kviečia į nemokamas šiuolaikinio šokio pamokas su prancūzų choreografu, Kano miesto nacionalinio choreografijos centro Normandijoje (Prancūzija) vadovu Albanu Richardu. Po užsiėmimų tarptautiniame teatrų festivalyje „The Atrium“ įvyks spektaklio „I Švytuoti – Brandir I“ premjera.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=2quKMLBTg-I” align=”center”][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra, Svarbu

Kultūrinė krizė: ministras žada kalbėtis su savivalda

Nuo praėjusio pavasario Klaipėdą valdantiems politikams nusprendus kardinaliai pakeisti kultūrinių projektų finansavimo tvarką ir taip sukėlus dalies kultūros bendruomenės nepasitenkinimą, ...
2024-01-22
Skaityti daugiau

Mums rašo

Iš širdies - į mintį, (iš)minties - į širdį

Jaučiame pareigą sureaguoti į paskutinių dienų Klaipėdos miesto kultūros sektoriaus aktualijas. Esame minimi tokiuose kontekstuose, kuriuose niekada negalvojome, kad atsidursime. ...
2024-01-20
Skaityti daugiau

Politika

Vicemerė atsikirto ministrui

Kultūros ministrui Simonui Kairiui pareiškus, kad jis žada vykti į Klaipėdą aiškintis dėl savivaldybės kultūros politikos sprendimų, į tai sureagavo ...
2024-01-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This