Apvogta kepykla ir parduotuvė

Kriminalai ir nelaimės

Per parą policijoje užregistruotos dvi panašios vagystės su įsibrovimu į patalpas. Galbūt darbavosi vienas ir tas pats vagis?

Šeštadienio naktį 3.50 val. policijoje gautas pranešimas, kad Taikos pr. yra išdaužtas kepyklos lango stiklas. Patikrinus patalpą nustatyta, jog buvo patekta į kepyklos vidų ir pavogtas kasos aparato stalčius su jame paliktais pinigais. Kas tiksliai pavogta ir koks nuostolis padarytas, tikslinama.

Prieš tai vakare apie 10 val. Vingio g. buvo aptikta, jog išdaužtas parduotuvės lango stiklas. Vagies grobis, panašu, šįkart buvo menkas: apžiūrėjusi parduotuvės patalpas, darbuotoja pamatė prie darbo stalo išverstus daiktus bei pastebėjo, kad iš kasos aparato pavogta 1 euras 20 centų. Tikslinama, ar nedingo daugiau daiktų ar pinigų.

Asociatyvi nuotr.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Parduotuvėje siautėjusi moteris atsidūrė areštinėje

36 metų moteris šeštadienį, apie 19.50 val., į Klaipėdoje, Taikos pr., esančią parduotuvę užsuko ne prekių įsigyti, bet vagiliauti. Pasak ...
2023-03-12
Skaityti daugiau

Verslas

Kaip dirbs parduotuvės per šventes?

Per šias Kalėdas nedirbs nė vienas iš didžiųjų prekybos tinklų, o per Kūčias bus dirbama trumpiau. Klaipėdos parduotuvių darbo grafikas ...
2018-12-23
Skaityti daugiau

Verslas

Iš rūpesčio gimęs verslas švenčia pirmąjį gimtadienį

Liepos 7-ąją M. Mažvydo alėjos pradžioje įsikūrusi  kepyklėlė-kavinukė-krautuvėlė „Namai be gliuteno“ švenčia savo pirmąjį gimtadienį. Prisipažinsiu, pati pro čia ištisus metus praeidavau ...
2018-07-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This