Maršrutai keisis ir dėl Pilies tilto kilnojimo

Transportas

Savivaldybei nusprendus nuo gegužės iki spalio pabaigos du kartus per dieną kelti Pilies tiltą nuo kito mėnesio šiam laikotarpiui koreguojamas 9 autobuso maršrutas ir grafikas.

Darbo dienomis tiltas bus pakeltas nuo 6.20 iki 7  ir 21-21.40 val., o savaitgaliais ir šventinėmis dienomis – 8-8.40 ir 22.30-23.10 val. Tad tuo metu 9 autobusas važiuos per Galinio Pylimo, Tiltų, Naujojo sodo/Danės gatves. Maršrutas aplenks Teatro ir Pilies stoteles, tačiau užsuks į Senamiesčio stotelę.

Nuo gegužės VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas” keičia ir 11, 12, 26 bei 100 autobusų maršrutų tvarkaraščius. Taip pat nuo kito mėnesio vasaros sezonui grįžta naktinis N1 maršrutas. Jis kursuos penktadienio ir šeštadienio naktimis. Startas – naktį iš gegužės 4-osios į 5-ąją.

11 maršruto trasa nuo gegužės 2 dienos šiltuoju sezonu pailginta iki Ramybės stotelės Lėbartuose. Dėl to keičiasi ir tvarkaraščiai visomis dienomis. Gegužės 5 ir 6 dienomis, Motinos dienos proga, bus organizuojami papildomi važiavimai į Lėbartų kapines.

26-ajam maršrutui atsižvelgus į Radailių bendruomenės ir Sendvario seniūnijos pageidavimus darbo dienomis nuo gegužės 2 d. pridedamas papildomas reisas 10 val. iš KlaipėdosTaip pat jam sukurta nauja Urbikių stotelė ties posūkiu į „Eketės“ sodų bendriją.

Dėl 26-ojo maršruto pokyčių koreguojamas 12-ojo grafikas darbo dienomis ryte nuo 9 iki 11 val., nes šiuo maršrutu veža taps pat autobusas, kaip ir 26-uoju.

Dėl skrydžių laikų pasikeitimų Palangos oro uoste pirmosiomis gegužės dienomis bus koreguojami ir 100-ojo autobuso važiavimo laikai.

1 Comment

  1. vaidas

    Pavyzdžiui gegužės 6 dieną, sekmadienį, 22.30 val. tiltas pakeltas NEBUVO… Labai nusivylėme. Atsivedėme svečius iš užjūrių pasigrožėti vaizdu, o ten, trijų pirštų kombinacija. Nerimta ir nesolidu.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Kels Pilies tiltą

Klaipėdos savivaldybė praneša, kad naktį iš ketvirtadienio į penktadienį (iš 18 į 19 dieną) nuo 0.10 iki 4 val. bus ...
2024-04-16
Skaityti daugiau

Transportas

Paaiškėjo metinio bilieto laimėtojas

VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ skelbia, kad ketvirtadienį uostamiesčio viešojo transporto sistemoje buvo pažymėtas 100 000 000-asis bilietas nuo naujosios e-bilieto ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Transportas

Klaipėda perka ir senus miesto autobusus

Nors Klaipėdos savivaldybė tarp 2023–2027 metų veiklos prioritetų įrašė, kad netaršių autobusų dalis jos valdomoje UAB „Klaipėdos paslaugos” sudarys 100 ...
2024-04-04
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This