Kultūros fabrike – „Dizaino savaitė”

Kultūra

Kultūros fabrikas kviečia klaipėdiečius bei miesto svečius gegužės 8-10 dienomis švęsti „Dizaino savaitės‘ 2018“ šventę kartu bei laukia dizaino paskaitose, ekspozicijose, kūrybinėse dirbtuvėse, konsultacijose ir kine.

„Dizaino savaitė“ – tai kasmetis dizaino festivalis. Teigiama, kad per pastarąjį dešimtmetį festivalis tapo tradiciniu ir didžiausiu tokio pobūdžio renginiu Lietuvoje. Jį organizuoja ilgametę patirtį turinti asociacija „Dizaino forumas“.

Šiemet festivalis jau tryliktą kartą kvies lankytojus susipažinti su aktualiausiomis šalies ir užsienio dizaino tendencijomis, o dalyvius – pristatyti naujausių projektų kūrybiškai ir smalsiai festivalio auditorijai.

Interpretuodami šių metų festivalio temą – erdvės– Kultūros fabrike „Dizaino savaitės“ dalyviai paruošė ekspozicijas, seminarus, dizaino konsultacijas, kūrybines dirbtuves.

Su „Dizaino savaitės“ renginių programa galite susipažinti čia.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

„Šokio pavasaryje“ skleidėsi per 300 talentų

Klaipėda tradiciškai pasveikino kovą sukviesdama jaunuosius baleto ir šiuolaikinio šokio atstovus iš visos Lietuvos į konkursą „Šokio pavasaris“. Šokių mokyklos ...
2024-03-07
Skaityti daugiau

Švietimas

Konferencijoje ieškojo būdų, kaip kovoti su narkotikais mokyklose

Penktadienį Kultūros fabrike vyko Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato ir uostamiesčio savivaldybės surengta konferencija „Mokykla, savivalda, policija – ką mes ...
2023-12-01
Skaityti daugiau

Kultūra

Artėjantį KUFA 10-metį pasitiks paroda ir „Napoleonas"

Pirmasis Klaipėdoje ir Vakarų Lietuvoje plačiai atvėręs duris kūrybai, darbui ir kultūrai kūrybinių industrijų inkubatorius Kultūros fabrikas (KUFA) pasitinka dešimtuosius ...
2023-12-01
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This