Dainuodama bažnyčioje, nualpo mergaitė

Miestas

Gražiai prasidėjusios šv. Juozapui Darbininkui jo vardo bažnyčioje skirtos tradicinės gegužės 1-osios pamaldos, į kurias atvyko pats Telšių vyskupas Kęstutis Kėvalas, buvo apkartintos nemalonaus nutikimo.

Telšių vyskupas K. Kėvalas palaimino parapijiečius, Palmiros Mart nuotr.

Prieš 12 val. Sumą Klaipėdos šv. Juozapo Darbininko bažnyčioje vykusio koncerto metu nualpo viena Juozo Karoso muzikos mokyklos choristė. Mokyklos dainininkams atliekant priešpaskutinę dainą, netikėtai nuo aukščiausios pakylos, iš paskutinės choro eilės viena mergaitė krito veidu ant bažnyčios grindų. Gerai, kad būtent toje vietoje bažnyčioje yra patiestas kilimas.

Prie jos bemat prišoko choro vadovė, mergaitės artimieji, bažnyčios patarnautojai. Mergaitė buvo sąmoninga, ji kalbėjo. Artimieji šoko ištiktai mergaitei davė atsigerti vandens, o tėvelis ant rankų išnešė dukrą iš bažnyčios. Atrodo, kad choristė labai sunkiai nenukentėjo.

Dėl ko mergaitė galėjo nualpti  – neaišku, nes bažnyčioje buvo gana šalta, šalčiau, nei lauke. Galbūt plonais koncertiniais rūbeliais vilkėjusi dainininkė, kaip ir kiti vaikai, bažnyčioje tiesiog sušalo?

Moksleivių koncertą kartu su gausiai susirinkusiais parapijiečiais stebėjo ir populiari dainininkė Liepa Mondeikaitė bei žinoma klaipėdietė aktorė Eglė Jackaitė.

Prieš koncertą „Varpo” gimnazijos moksleivė Aistė perskaitė savo kūrybos kūrinį, kuriame prasmingai interpretavo biblinę sūnaus paklydėlio temą.

Bažnyčios klebonas Vladas Gedgaudas dėkojo vaikams už gražų koncertą: Juozo Karoso muzikos mokyklos mokiniai dažnai koncertuoja Juozapo Darbininko bažnyčioje. Palmiros Mart nuotr.

3 Comments

  1. Irena

    Kam apie tai rašyti ir daryti keistas nepagrįstas išvadas, kad nualpo, nes buvo šalta. Žurnalistė visiška profanė.Kaip dabar jaučiasi vaikas, perskaitęs apie save.

    Reply
  2. zydra

    Nu viršūnė.Ir kuo svarbus šis įvykis.Jei neturit ką rašyti,geriau nevarkit ir kitų nevarginkit.O šiaip yra alpstama ne nuo peršalimo ,o nuo įtampos.Irgi mat įžvalgu specialistai atsirado,kuriems net gėda pasirašyti po pseudostraipsniais.Žemas lygis…

    Reply
  3. Krizas

    Bažnyčioje reikia giedoti giesmes, o ne dainas dainuoti.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Veidai

Eglė Jackaitė: „Saldu būti savimi – pasitikėti savimi ir naudotis savimi“

„Ir vėl su manimi gavosi jausmingai“, – pasibaigus interviu su savotiška rezignacija jį apibendrino Klaipėdos dramos teatro aktorė Eglė Jackaitė. ...
2023-03-29
Skaityti daugiau

Klaipėdos/Mažosios Lietuvos istorija

Prasideda svarbiausi Klaipėdos krašto jubiliejaus renginiai

Lygiai prieš 100 metų svarbių istorinių įvykių ir sprendimų dėka Klaipėdos kraštas atiteko Lietuvai. Pirmieji šventiniai renginiai vyks jau šeštadinio ...
2023-01-14
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Kultūra, Svarbu

Agata Duda-Gracz: „Meilė" galėjo gimti tik Klaipėdos aktorių dėka

Jau šį šeštadienį Klaipėdos dramos teatre bus galima išvysti premjerą – režisierė Agata Duda-Gracz pristatys spektaklį „Meilė”, sukurtą pagal pačios ...
2022-09-28
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This