Keliuose – patruliai motociklininkai

Transportas

Policija praneša, kad atšilus orams ir gatvėse bei keliuose pasirodžius motociklininkams bei suaktyvėjus kitiems greičio viršytojams, Klaipėdos apskrities  vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos tarnybos pareigūnai pradėjo patruliavimą ir tarnybiniais motociklais.

Anot Kelių patrulių kuopos vado A. Freitiko, motociklais patruliuojančius pareigūnus stengiamasi įtraukti į visas planuojamas policines priemones, jiems taip pat skiriamos ir specialios užduotys.

Pranešama, kad netrūksta ir nubaustų pažeidėjų. Štai antradienį Klaipėdos rajone patruliavę pareigūnai sustabdė 16-mečio jaunuolio vairuojamą motociklą. Paaiškėjo, jog vaikinas ketino laikyti vairavimo egzaminą, kad galėtų vairuoti motociklą, tačiau jaunatviškas nekantrumas padarė savo – motociklu važinėjo, egzamino dar neišlakęs. Jaunuoliui gresia bauda, be to, greičiausiai svajonę vairuoti motociklą teks atidėti dar metams.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Jauniems vairuotojams - ne tik piniginės baudos, bet ir teisės vairuoti netekimas

Sausio 18 ir 19 d. Klaipėdos kelių policijos skyriaus pareigūnai vykdė tikslinę priemonę, skirtą pavojingo ir chuliganiško vairavimo kontrolei. Per ...
2024-01-23
Skaityti daugiau

Veidai

Klaipėdos apskrities Kelių policijai vadovaus Aurelijus Jankauskas

Klaipėdos policija praneša, jog skelbtą atranką į Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus viršininko pareigas laimėjo šio skyriaus ...
2023-12-21
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Buvusiam Klaipėdos socdemų vadui nepasisekė ir teisme

Su kaimynais dėl mašinos statymo požeminiame vieno Baltijos prospekto daugiabučio namo garaže konfliktuojantis buvęs Socialdemokratų partijos pirmininkas Mindaugas Prialgauskas teisybės ...
2023-12-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This