Studentai tarė žodį apie švietimo reformą

Fotoreportažai

[vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/FbOrbQeiYfU” align=”center”][vc_column_text]Ketvirtadienio vakarą Klaipėdos studentija išėjo į gatves – gedulinga eisena nuo Senojo turgaus iki Atgimimo aikštės išreiškė savo požiūrį į vykdomą švietimo reformą ir jos pasekmės uostamiesčiui.

Atgimimo aikštėje buvo surengta diskusijoje, kurioje dalyvavo miesto meras Vytautas Grubliauskas, Seimo narys Simonas Gentvilas ir Klaipėdos universiteto atstovai. Jos metu buvo išsakyta mintis, kad švietimo reforma buvo būtina, tik, vargu, ar tokia, kokia vyksta dabar.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”5″ images=”29098,29100,29101,29103,29104,29105,29107,29109,29110,29111,29097,29112,29113,29114,29116,29117,29118″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]

1 Comment

  1. Mindaugas

    #Šiuolaikiniai #Mitingai arba kaip nugesinti dar neprasidėjusį mitingą.
    Per Lietuvą vilnija renginių vedėjų banga ir nepatikėsit, jau tampa įprasta mitingus „Moderuoti”, vadinasi nukreipti viena ar kita linkme, kalbinti, kas mitinge keisčiausias reiškinys, atsiradusius pašnekovus, kurie patogiai susėda ant kėdučių, kiek aukščiau už susirinkusią „avių” bandelę (vadinu taip tuos, kurie nemąsto, mato, bet neskiria ir nesupranta, kas vyksta) , o įdomiausia, kad tai idealogijąs atstovaujantys žmonės, grupuotė, kuri mokslą padarė brangų. Taip, taip.
    Ir staiga eisena, kuri gužėjo per miestą į aikštę, pavirsta pokalbių šou. Pakalba „elitas”, užliūliuoja bandelę visokiais nereikšmingais plepalais, pasišypso iš to lengvumo, kad vis dar liaudis miega avelių miegu, pasidairo vieni į kitus Ir moderatorius ,vos akimirkai, leidžia prabilti vienam iš bandos, kuris gan kukliai paaimanuoja prieš Drakonus, šiek pasnaudžia, kol ji kalba.
    Valio! Mitingas nugesintas be tęstinumo.
    „Ačiū, kad susirinkot. Viso gero.”

    Man mitingas – tai ugningos kalbos deginančios valdininkų skalpus. Mitingas – tai pilietinės visuomenės pareiškimas, kuris priverčia „valdžią” nuleisti galvas ir kibti prie darbų, kad pateisinti žmonių lūkesčius.
    Gal laikas atsiminti ir kitą kart, kai eisit į mitingą, skirkit kas yra kas.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sveikata

Klaipėdos universitete - tradicinė vydūniška konferencija

Kaip ir kiekvieną pavasarį, Klaipėdos universiteto (KU) Sveikatos mokslų fakultetas kartu su Vydūno draugija rengia konferenciją „Į sveiką gyvenseną ir ...
2024-03-21
Skaityti daugiau

Švietimas

„Vėtrungės“ gimnazijoje - unikali paroda

Minint Pasaulinę žemės dieną, trečiadienį Klaipėdos „Vėtrungės“ gimnazijoje pristatyta Klaipėdos universiteto (KU) Jūros tyrimų instituto parengta paroda „Pažintis su nematoma ...
2024-03-20
Skaityti daugiau

Sportas

„BioSil-Baltijos" lygos ketvirtfinalyje - užtikrintas LCC triumfas

„BioSil-Baltijos” moterų krepšinio lygos atkrintamųjų starte Klaipėdos LCC tarptautinis universitetas startavo pergalingai. Uostamiesčio ekipa šeštadienį išvykoje 80:60 (28:8, 15:17, 20:15, ...
2024-03-16
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This