Sumuštą keturmetę globos močiutė

Kriminalai ir nelaimės

Pirmadienį dėl smurto artimoje aplinkoje į Klaipėdos vaikų ligoninę paguldytą sumuštą keturmetę mergaitę laikinai globos močiutė.

Taip „Atvirai Klaipėdai” sakė Klaipėdos vaikų teisių apsaugos skyriaus vedėja Gražina Aurylienė. Jos teigimu, pirminę informaciją apie mamos sumuštą mergaitę skyriaus specialistai pirmadienį gavo iš vaikų darželio.

Martyno Vainoriaus nuotr.

„Mes jiems patarėme, kaip tokiais atvejais elgtis, buvo iškviesta policija, pradėtas ikiteisminis tyrimas, mergaitė buvo paguldyta į ligoninę”, – sakė vaikų teisių specialistė, pridūrusi, jog šiandien, antradienį, jos žiniomis, iš ligoninės vaiką ketinama jau išleisti.

„Apie ekspertizės išvadas mes dar nieko nežinome, tik kai specialistė važiavo kartu į ligoninę, matė ant kojyčių mėlynes”, – sakė G. Aurylienė.

Jos teigimu, šeima, kurioje auga kitą mėnesį ketverių metukų gimtadienį švęsianti mergaitė, vaikų teisių specialistams yra žinoma, jai teikiamos socialinių įgūdžių paslaugos. Tačiau mama, G. Aurylienės teigimu, alkoholiu nepiktnaudžiauja, apie ją darželis irgi atsiliepia neblogai.

„Vaiko globą laikinai, kol vyks ikiteisminis tyrimas, patikėsime močiutei”, – sakė Vaikų teisių apsaugos skyriaus vedėja.

Policijos departamentas praneša, kad dėl daugybinių sumušimų pilve, kojose ir rankose pirmadienį į ligoninę buvo paguldyta mergytė, kurią, pirminiais duomenimis, namuose sumušė jos 1990 metais gimusi mama. Policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nežymaus sveikatos sutrikdymo.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Baidė paukščius, bet pataikė į šešiametę

Ketvirtadienį Palangoje nutiko keista, bet laimingai pasibaigusi nelaimė. Policijai buvo pranešta, jog apie 14.40 val. namo kieme kulka iš pneumatinio ...
2021-07-02
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Vienišo tėčio istorija: kaip auginti skirtingos lyties vaiką?

Kasmet dėl skyrybų be vieno iš tėvų Lietuvoje lieka apie 7 tūkstančiai vaikų. Nors vaikų ryšys su skyrium gyvenančiu tėčiu ...
2021-03-26
Skaityti daugiau

Švietimas

Po traumos darželyje - gerokai mažesnė, nei tikėtasi, priteista žala

Uostamiesčio mokykloje darželyje „Varpelis“ susižalojus mergaitei, jos mama kreipėsi į teismą – ši priešistorė prieš daugiau nei dvejus metus buvo ...
2020-05-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This