Pasveikino socialines globėjas

Regionas

Gegužės 15-ąją švenčiama Šeimos diena. Klaipėdos rajono savivaldybė praneša, kad jos atstovai šia proga pasveikino ir padėkojo socialiniams globėjams bei jų šeimoms už tai, kad augina ne tik savo vaikus, bet ir dalinasi savo šeimos šiluma su tėvų globos netekusiais vaikais.

Rajono savivaldybės nuotr.

Šiuo metu Klaipėdos rajone yra dvi socialinės globėjos: Gargždų ir Endriejavo seniūnijose. Gargždų seniūnijoje gyvenančios socialinės globėjos Skaidrės Mikalauskienės pasveikinti kartu su Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikiene bei Socialinės paramos skyriaus vedėja Dalia Gumuliauskiene vyko ir Gargždų seniūnas Saulius Bakšinskis bei Gargždų parapijos klebonas kunigas kanauninkas Jonas Paulauskas.

Endriejavo seniūnijoje pasveikinti socialinės globėjos Ingidos Lygnugarienės su Savivaldybės atstovėmis vyko Endriejavo seniūnė Laimutė Šunokienė ir Endriejavo parapijos klebonas Stasys Šlepavičius.

Socialinės globėjos šiuo metu globoja po vieną vaiką. Joms ir jų šeimoms dėkota už vaikams suteiktą šilumą, rūpestį, naujus įspūdžius, galimybę gyventi šeimoje, rodomą pavyzdį bendruomenei, taip pat linkėta kantrybės, sveikatos ir visada išlikti atvira širdimi.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Gargžduose – nauji suoliukai

Klaipėdos rajono savivaldybė pranešė, kad pastarosiomis dienomis Gargžduose buvo pastatyta 20 naujų suoliukų. Sveikatos apsaugos skyriaus vedėja Laima Kaveckienė akcentuoja, ...
2019-03-19
Skaityti daugiau

Regionas

Apžiūrėti želdiniai ir renovuojami objektai

Klaipėdos rajono Tarybos Vietos ūkio ir kaimo reikalų komiteto išvažiuojamojo posėdžio metu apžiūrėti renovuojami objektai, želdynai, diskutuota apie galimybę Sendvario ...
2018-06-22
Skaityti daugiau

Regionas

Labai gerai įvertintiems tarnautojams - dovanos

Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktorius Sigitas Karbauskas ir jo pavaduotojai Ligita Liutikienė bei Česlovas Banevičius pasveikino pavaldinius, kurių praėjusių metų darbas ...
2018-03-23
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This