Kintuose – burlenčių ir jėgos aitvarų varžybos

Sportas

Gegužės 25-27 dienomis, Klaipėdos rajone, Kintuose, burlenčių ir jėgos aitvarų sporto mėgėjus jau 20 kartą suburs kasmetinės varžybos „Baltic Cup”.

pxhere.com nuotr.

Viena iš šiųmetinių „Baltic Cup” naujienų – burlenčių ir jėgos aitvarų slalomas. To viso renginio istorijoje anksčiau nebuvo.

„Šiemet įtraukiame daugelio pamėgtą slalomo klasę. Taigi šį kartą dalyviai galės varžytis ne tik formulės, „Raceboard” bei dideliu dalyvių skaičiumi pasižyminčioje, vaikų „Techno 293” klasėje, bet ir slalome. Tarptautiniu mastu slalomas yra itin populiarus ir pamėgtas šio sporto profesionalų ir mėgėjų visose Baltijos šalyse”, – sakė vienas iš organizatorių Mindaugas Čirvinskas.

Šiemet „Baltic Cup” organizuos ir atskirtą burlenčių „Hydrofoil” įskaitą. Būtent ši rungtis itin sparčiai populiarėja visame pasaulyje.

„Baltic Cup” vyks visą savaitgalį Klaipėdos rajone, Kintuose, Suvernų kaime. Pirmasis startas planuojamas gegužės 25 d., penktadienį, 12 val.

Renginį organizuoja viešoji įstaiga „Ekstremalus sportas”.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Nuo Kintų iki Ventės rago planuojamas dviračių takas

Šilutės rajono savivaldybė užsimojo nutiesti pėsčiųjų ir dviračių taką greta valstybinės reikšmės rajoninio kelio Priekulė – Sakūčiai – Ventė, jo ...
2023-12-18
Skaityti daugiau

Regionas

Paskutinį Kintų muzikos festivalio meno projektą pristatys ir Vilniuje

Kintuose, ant Kuršių marių kranto, menininkai Kamilė Dambrauskaitė ir Simonas Nekrošius vieną vasaros savaitę fiksavo šios vietovės garsus ir savaip ...
2023-08-21
Skaityti daugiau

Regionas

„Legendas“ pristatys Kintuose

Dviguba vinilo plokštele „Legendos“ žinomi muzikantai – violončelininkas Glebas Pyšniakas ir pianistas Rokas Zubovas įamžino pastaraisiais metais anapilin iškeliavusių, ryškų ...
2023-08-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This