Mokesčių inspektoriai konsultuos apie Kvitų žaidimą

Konsultacijos

Klaipėdos apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (KAVMI) informuoja, kad šią savaitę jos specialistai turgavietėse ne tik primins apie šiuo metu vykstantį Kvitų žaidimą ir jo taisykles, bet ir visiems norintiems padės užregistruoti gautus kvitus.

Gegužės 23 d. nuo 9 val. KAVMI darbuotojai lankysis Klaipėdos senajame ir naujajame turguose, Palangos, Kretingos, Gargždų ir Skuodo turgavietėse.

Kvitų žaidime gyventojai jau užregistravo daugiau nei 1,2 mln. kvitų, iš kurių beveik 250 tapo laimingais, o laimėjimų prizinis fondas viršijo 70 tūkst. eurų. KAVMI pateikiamais duomenimis, loterijoje jau laimėjo 15 Klaipėdoje, 3 Klaipėdos rajone, 6 Kretingos rajone ir po 4 Palangoje bei Šilutės rajone užregistruotus kvitus.

„Vykstant pilietinei akcijai „Šioje šalyje nėra vietos šešėliui“ norime padėkoti gyventojams, kurie kasdien prisideda prie šešėlinės ekonomikos mažinimo ir skaidrios visuomenės kūrimo. Vienas iš būdų – kvitus, gautus už prekes turgavietėje ar įvairias paslaugas, registruoti Kvitų žaidime. Pastebime, jog ir gyventojų, ir verslo atstovų sąmoningumas didėja – ne tik dažniau paprašoma kvitų už įsigytas prekes ar paslaugas, bet ir patys prekybininkai primena apie tokią galimybę dalyvauti Kvitų žaidime bei laimėti prizus“, – pranešime cituojamas KAVMI viršininkas Audrius Morkūnas.

Kvitų žaidime registruojamų kvitų skaičius artėja prie 1,3 mln. Per pirmus keturis žaidimo mėnesius būtent tiek pridėtinės vertės mokesčio buvo papildomai deklaruota vien viešojo maitinimo sektoriuje.

Užregistruoti kasos aparatų kvitai leidžia matyti, kad per pirmąjį pusmetį dažniausiai buvo registruojami už paslaugas gauti kvitai.

Žaidime galima dalyvauti registruojant tik fiskalinius kasos aparato kvitus. Toks kvitas apačioje turi fiskalinį logotipą, kurį sudaro trijų raidžių „LTF“ derinys.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Riebiausios buvo Klaipėdos vandentiekininkų Kalėdos*

AB „Klaipėdos vanduo” prieš Kalėdas nušluostė nosį AB „Klaipėdos energija”, kuri tradiciškai laikoma turtingiausia savivaldybės įmone. Mat vandentiekininkams ir valdininkams ...
2024-01-05
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Klaipėdiečiams grąžino 5,6 mln. eurų

Klaipėdos apskrities valstybinė mokesčių inspekcija informuoja, kad 14 tūkst. Klaipėdos gyventojų iš viso jau grąžino per 5,6 mln. eurų gyventojų ...
2023-03-31
Skaityti daugiau

Svarbu, Verslas

VMI: perkant automobilius vis dar dominuoja atsiskaitymas grynaisiais

Statybos bei prekybos įmonės vis dar įvairiais būdais bando išvengti sąžiningo pridėtinės vertės mokesčio (PVM) sumokėjimo, paskui jas seka ir ...
2023-02-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This