Pažadėjo ir toliau remti „Dragūną”

Fotoreportažai, Sportas

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Praėjusią savaitę Lietuvos rankinio lygos čempionų vardus iškovojusius Klaipėdos „Dragūno” rankininkus ketvirtadienį priėmęs uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas patikino, kad kitąmet 20-metį minėsiantis klubas turėtų sulaukti adekvačios šiai progai Savivaldybės paramos.

„Dragūno“ komandai miesto valdžia įteikė asmenines padėkas ir dovanos bei Klaipėdos miesto vėliavą. „Dragūnas“ atsilygino rankinio kamuoliu su komandos žaidėjų parašais ir vardiniais marškinėliais, skirtais merui. Martyno Vainoriaus nuotr.

„Nusipelnėte būti įvertinti ir neprašant. Pastovumas – didžioji jūsų vertybė. Esate Klaipėdos pasididžiavimas. Galima pajuokauti, kad po šio sezono jau greitesni už šviesą. Tiek pripratinote prie aukso, kad sidabras būtų keista. Nenuleiskit kartelės. Kiek galėsime, kuo galėsime, tuo ir prisidėsime“, – kalbėjo Klaipėdos meras.

„Dragūno“ vyr. treneris Artūras Juškėnas savo ruožtu pabrėžė, kad klubui miesto parama yra itin svarbi.

„Be jos mes būtume niekas”, – sakė A. Juškėnas.

„Dragūno” kapitonas Arvydas Bučius, vienintelis iš dabartinės ekipos per 9 metus laimėjęs visus 8 čempionų titulus, sakė, jog, jo nuomone, šis sezonas buvo pats sunkiausias.

„Ypač skausmingai dėl traumų nukentėjom. Pirmais metais atvykęs jaunimas traukė, tempė komandą į priekį. Labai daug jų dėka ištempėme pergalių”, – sakė kapitonas.

Pasak A. Juškėno, jau aišku, kad ekipą paliks trys žaidėjai, bet jis dar neatskleidė kas keliasi į kitas komandas.

„Tikimės pagalbos ir pabandyti stiprėti”, – sakė strategas.

„Dragūno“ komandai miesto valdžia įteikė asmenines padėkas ir dovanos bei Klaipėdos miesto vėliavą. „Dragūnas“ atsilygino rankinio kamuoliu su komandos žaidėjų parašais ir vardiniais marškinėliais, skirtais merui.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”5″ images=”32349,32350,32351,32352,32353,32354,32355,32345,32356″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Miestas

Dabartiniai vicemerai uždirba ženkliai daugiau

Trijų Klaipėdos vicemerų mėnesiniai atlyginimai šių metų pirmą ketvirtį vidutiniškai buvo 5679 eurai neatskaičius mokesčių. O pernai metais šie pareigūnai ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

„Dragūnas“ iškovojo Baltijos rankinio lygos bronzą

Savaitgalį Estijoje vykusiame Baltijos rankinio lygos finalo ketverte vienintelė Lietuvai atstovavusi komanda – Klaipėdos „Dragūnas“ – paskutinėmis rungtynių sekundėmis išplėšė ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

NAUJAUSI STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This