Palangos moksleivės – „Temidės” prizininkės

Švietimas

Finaliniame Vilniuje vykusiame Lietuvos policijos organizuojamame teisės žinių konkurso „Temidė“ etape, kuriame varžėsi 10 geriausių, ankstesniuose etapuose nugalėjusių moksleivių komandų, Klaipėdos apskričiai atstovavusios Palangos senosios gimnazijos moksleivės užėmė garbingą II-ąją vietą.

Kaip sakė merginas lydėjusi bendruomenės pareigūnė Inga Astrauskienė, palangiškės abiturientės ir viena su jomis komandoje dalyvavusi vienuoliktokė siekė maksimalaus rezultato, tačiau taškų skaičiumi palangiškes pralenkė ir konkurso nugalėtojais tapo Alytaus moksleiviai.

Šiais metais atnaujinto tradicinio konkurso formatą sudarė trys svarbiausios rungtys – „Protų mūšis“, „Pabėgimo kambarys“ ir orientavimosi varžybos, surengtos nuotykių žaidimo „Encounter“ pavyzdžiu.

Policija  praneša, kad naujuoju konkurso formatu, kurį itin gerai įvertino jo dalyviai, siekiama ne tik suteikti moksleiviams teisės ir su policijos veikla susijusių žinių bei skatinti jaunimo atsakingumą ir pilietiškumą, bet ir auginti sau lygiavertę pamainą.

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Pareigūnai pasitikrino taiklumą

Klaipėdos apskrities vyriausiajame policijos komisariate surengtose šaudymo iš tarnybinio ginklo varžybose dalyvavo net 13 komandų. Pirmąją vietą varžybos iškovojo Klaipėdos ...
2022-06-06
Skaityti daugiau

Švietimas

Klaipėdos „Ąžuolyno" gimnazistai - tarp „Temidės“ nugalėtojų

Trečiadienį Vilniuje įvyko moksleivių teisinių žinių konkurso „Temidė“ finalinis etapas. 22-ojo konkurso nugalėtojais tapo Kauno Jono Jablonskio gimnazijos komanda. Antrąją ...
2022-04-28
Skaityti daugiau

Regionas

Palangos gimnazistai - tarp „Temidės“ konkurso prizininkų

Lietuvos policijos organizuojamame teisinių žinių konkurso „Temidė“ finale, kuris vyko Kaune, varžėsi 10 geriausių moksleivių komandų iš visos Lietuvos. Klaipėdos ...
2021-06-02
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This