Tarp rinktinės kandidatų – ir neptūnietis

Sportas

Klaipėdos „Neptūno“  krepšininkas Renaldas Seibutis vėl atsidūrė Lietuvos vyrų rinktinės vyriausiojo trenerio Dainiaus Adomaičio akiratyje – neptūnietis yra kviečiamas ginti šalies garbę pasaulio čempionato C grupės atrankos varžybose.

pcneptunas.lt nuotr.

Neptūniečio pavardė – tarp 15 kandidatų.

Sąraše taip pat yra Mantas Kalnietis, Lukas Lekavičius, Mindaugas Girdžiūnas, Adas Juškevičius, Marius Grigonis, Rokas Giedraitis, Jonas Mačiulis, Mindaugas Kuzminskas, Domantas Sabonis, Eimantas Bendžius, Jonas Valančiūnas, Artūras Gudaitis, Laurynas Birutis ir Martynas Echodas.

Lietuvos rinktinė atrankos pasaulio čempionato atrankos lange birželio 28-ąją Sopote susikaus su Lenkija ir liepos 1-ąją Budapešte kovos prieš Vengriją.

C grupėje kovojantys lietuviai šiame atrankos cikle Klaipėdoje jau įveikė šias ekipas: 75:55 laimėjo prieš Lenkiją bei rezultatu 80:75 nugalėjo Vengriją. Be to, dar du kartus nukovė Kosovo rinktinę –  106:50 ir 106:50.

Į treniruotes Lietuvos nacionalinė komanda rinktis planuoja birželio 25 d. Palangoje.

Lietuvos rinktinės senbuvis 32 metų R. Seibutis ne kartą yra sakęs, kad jam – didelė garbė kovoti už Lietuvą.

„Čia visada geros emocijos, kitokios ir negalėtų būti. Visi čia atvažiuojame vieno tikslo – kuo geriau ginti savo Tėvynės garbę“, – akcentavo neptūnietis.

R. Seibutis su Lietuvos rinktine yra iškovojęs net 3 medalius:  2010 m. –  planetos pirmenybių bronzą, o 2013 ir 2015 m. džiaugėsi Europos čempionato sidabru.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Naujai kadencijai prisiekė Šarūnas Vaitkus ir dešimtoji Palangos taryba

Pirmadienį Palangos kurhauzo salėje į pirmąjį posėdį rinkosi naujoji, dešimtojo šaukimo Palangos miesto taryba. Po iškilmingos posėdžio dalies spręsti ir ...
2023-04-17
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Mums rašo

Krepšinio „3x3“ sostine vėl tapo Darbėnai

Sekmadienį į Darbėnų miestelį skubėjo krepšinio 3×3 žaidėjai ir juos palaikantys sirgaliai. Čia jau vienuoliktą kartą vyko turnyras Kretingos rajono ...
2022-08-02
Skaityti daugiau

Sportas

Krepšinio šimtmetį minės ir Klaipėdoje (renginių programa)

Šiemet šimtmetį švenčiantis Lietuvos krepšinis bus paminėtas ir Klaipėdoje- čia vyks konferencijos, parodos, pokalbiai su krepšinio žvaigždėmis, tapybos pleneras, Lietuvos ...
2022-04-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This