Konferencija moterims „Išdrįsk pradėti. Antras kartas”

Verslas

Išdrįsk pradėti – tai pokyčių konferencija moterims. Dukart sėkmingai įvykusi Vilniuje, birželį ji atkeliauja ir į Klaipėdą. Konferencija vyks rytoj, trečiadienį, jos pradžia- 15 val. Konferencijos vieta – Kultūros fabrikas.

„Antras kartas“ – apie atkaklumą, tęstinumą, pasiryžimą nesustoti net kai, rodos, nebėra jėgų. Jei Tau nepavyko iš pirmo karto – bandyk antrą, trečią ir ketvirtą. Jei net nepradėjai – leisk sau pabandyti dar ir dar, tikrai dar nevėlu. Drąsiai pradėk norimus pokyčius arba ryžtingai tęsk tai, kas pradėta.

Konferencijos tikslas – padrąsinti moteris norimiems pokyčiams, kad jos suteiktų sau antrą šansą, o nesėkmes bei baimes paverstų galimybėmis.

Organizatorių teigimu, pokyčių konferencija „Išdrįsk pradėti. Antras kartas” apims pačias svarbiausias temas: stabilumą, savirealizaciją, santykius ir sveikatą.

Lektoriai ir temos

Eglė Jackaitė

Žinoma aktorė, lektorė, radijo, TV ir renginių vedėja. Eglė – labai šilta ir charizmatiška, sėkminga ir laiminga moteris, jautri, meniška, mylinti siela. Taip pat dviejų vaikų mama, Klaipėdos dramos teatro aktorė. 2017 m. nominuota „Auksiniam scenos kryžiui“ už antraplanį Valdininkės vaidmenį spektaklyje „Pašaliniams draudžiama“.  Jos pranešimo tema „Viskas įmanoma – Tu tik nebij0k”.

„Gyvenimas yra vienas, ir jis bėga milžinišku greičiu į priekį – nestovi vietoje ir neina atgal. Kiekviena akimirka – aukso vertės. Kai liūdime ir esame pasyvūs – įstringame toje būsenoje. Linkiu išdrįsti plačiai atsimerkti ir pažiūrėti, pamatyti save iš šalies, pamatyti tą susigūžusią moterį – ar mums tai patinka? Ar norime šios būsenos? Kai esi užsidariusi tame kiaute – negali pamatyti visko iš šalies,” – pranešime spaudai  Eglė drąsina moteris išdrįsti atsistoti ir eiti į priekį, pamatyti, kiek aplink daug galimybių ir gerų, norinčių padėti žmonių.

Dr. Janina Radvilė – informatikos mokslų daktarė, dėstydama universitete ilgainiui suprato, kad ją labiau domina žmonės – vadovavimas, lyderystė, bendravimas, efektyvus gyvenimas. Baigusi dar ir vadybos magistrantūros studijas, būdama jau pensinio amžiaus, įgijo ugdomojo vadovavimo bei neurolingvistinio programavimo praktiko sertifikatus. Skaito paskaitas vadovavimo, lyderystės, asmeninio tobulėjimo tematika, publikuoja straipsnius.

2017 m. rudenį išleido didžiulio susidomėjimo sulaukusią knygą „Niekada nevėlu gyventi“, kurioje skatina prisiimti atsakomybę už savo gyvenimą, nugyventi jį kuo prasmingiau ir patirti jame kuo daugiau džiaugsmo. Ji taip pat pasakoja, kaip vadovauti sau ne tik aktyvaus darbinio gyvenimo laikotarpiu, bet ir kaip pasiruošti tolesniam savo gyvenimo etapui, pokyčių laikui, kad jis nenukristų kaip sniegas iš giedro dangaus, kai baigiasi aktyvi darbinė veikla. Jos pranešimo tema „Keisti ir keistis niekada nevėlu”.

Mindaugas Grajauskas – žmogus, vis ieškantis būdų supaprastinti kompleksinius gyvenimo aspektus.  Mindaugo domėjimosi ir tyrinėjimo laukas yra kasdienės bet kurio žmogaus gyvenimo temos – nuo produktyvumo ir asmeninio efektyvumo, sąmoningumo ir savivokos didinimo, komandinės veiklos stiprinimo iki asmeninių finansų valdymo ir investavimo.

Jo istorija gan paprasta – pats susidūręs su pinigų organizavimo sunkumais poroje ėmėsi ieškoti įvairių praktikų ir būdų, leidžiančių efektyviau panaudoti pinigus ir sklandžiau juos organizuoti šeimoje. Savo atradimus ir pritaikytas praktikas Mindaugas susistemino, aprašė ir dabar mielai dalinasi su kitais žmonėmis savo knygoje, seminaruose ar konsultacijose.

Mindaugas yra mokymų įmonės vadovas, mokymų treneris ir investuotojas, knygos „Ko niekada neišgirsite iš bankininko: praktiniai patarimai poros finansų planavimui ir organizavimui“ autorius. jis skaitys pranešimą  „Poros finansų valdymo anatomija: ką svarbu žinoti (ir daryti)”.

Vytautas Jančiauskas – verslininkas, lektorius ir vyras, kuris, kaip pat sako, per 12 metų tikriausiai yra padaręs daugiausia klaidų santykių kūrime. Sąmoningai visas jas suvokęs, išmokęs gautas pamokas pagaliau įgyvendina savo gyvenimo svajonę – seminarų pagalba padėti Lietuvos žmonėms ir pasidalinti vertinga informacija, kuri iš esmės pakeitė jo gyvenimą, pačioje svarbiausioje gyvenimo sferoje – santykiuose. Vytautas studijuoja pas vieną geriausių pasaulyje asmeninių pokyčių trenerį Anthony Robbins. Jis taipogi vienas iš konferencijos „Sėkmingo verslo kodas“ organizatorių. 2018 m. išleido knygą „Mūsų santykių ritualai“.„7 žingsniai teisingam santykių „restartui” –  Vytauto pranešimo tema.

Smiltė Juraitė – kažkada buvusi ambicinga, darbo valandų neskaičiuojanti, sėkmingai karjeros laiptais lipusi viešbučių vadovė, dabar – aktyvi 4 vaikų mama, koučingo specialistė, lektorė. Ji veda mokymus ir paskaitas charizmos bei asmeninio marketingo temomis ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje – Danijoje, Suomijoje, Prancūzijoje, Portugalijoje ir Belgijoje.

Anksti pradėtas sėkmingos karjeros kelias Smiltei padovanojo ne tik nuostabias pažintis, puikią vadovavimo patirtį, užaugino „raumenis“,  taip reikalingus valdyti įmonės procesus, bet taip pat pareikalavo sumokėti iširusios pirmosios šeimos kainą, o nelėtinamas tempas darbe atitolino draugų ir pomėgių ratą. Būtent tada Smiltė pirmą kartą susidomėjo darbo ir gyvenimo balanso paieškomis, ėmė kelti klausimus ar tai apskritai įmanoma ir kaip padaryti, kad jėgų, entuziazmo ir laiko užtektų visoms svarbiausioms gyvenimo sritims. Jos pranešimas  vadinasi „Asmeninis „Brandingas“: kaip patraukti, sužavėti, įtikinti ir parduoti?

Dirbtuvių metu kalbėsime:

  • Kas yra asmeninis branding‘as?
  • Kodėl tai svarbu?
  • Kokią vertę asmeniui tai kuria?
  • Kaip teisingai iškomunikuoti savo paslaugų ar prekių kuriamą vertę klientui?
  • Kaip išskirti savo tikslinę rinką?

Marija Mikalauskienė – švytinti išmintinga ir nuolat besimokanti moteris, mylinti žmona ir antroko mama. Profesiniame gyvenime – viešojo kalbėjimo ir baimės paleidimo trenerė. Jau daugiau nei 8 metus jos didžiausia aistra ir troškimas – padėti kiekvienam žmogui rasti savo kalbą su pasauliu. Savo autentišką kelią dalintis tuo, kas jam svarbiausia. Per šį laiką kartu su „Own the Room“, viena pasaulyje garsiausių viešojo kalbėjimo mokyklų, ji dirbo su visiems mums žinomomis kompanijomis (Siemens, Facebook, LinkedIn, BMW ir t.t.), TEDx pranešėjais, politikais, aktoriais ir net antrokais, mokydama juos lyderystės paslapčių. „Viešas kalbėjimas man nėra technikos ir įtaiga. Veikiau, tai gilus savęs ir savo didžiausių troškimų suvokimas ir drąsa juos atskleisti. Stipriu pranešėju tampame tuomet, kai tampame stipriu žmogumi. Viešojo kalbėjimo įgūdžiai leidžia patikėti savimi ir dalintis tuo, kuo esi,“ – sako Marija, skaitysianti pranešimą  „7 TAIP tavo pasaulinio lygio karjerai”.

Bilietas – Tavo pirmas žingsnis! Pirkti bilietą čia.

Bilieto kaina 25 Eur. Perkantiems daugiau bilietų jo kaina – 10 eurų. Susisiekti:  labas@isdriskpradeti.lt

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Veidai

Eglė Jackaitė: „Saldu būti savimi – pasitikėti savimi ir naudotis savimi“

„Ir vėl su manimi gavosi jausmingai“, – pasibaigus interviu su savotiška rezignacija jį apibendrino Klaipėdos dramos teatro aktorė Eglė Jackaitė. ...
2023-03-29
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Kultūra, Svarbu

Agata Duda-Gracz: „Meilė" galėjo gimti tik Klaipėdos aktorių dėka

Jau šį šeštadienį Klaipėdos dramos teatre bus galima išvysti premjerą – režisierė Agata Duda-Gracz pristatys spektaklį „Meilė”, sukurtą pagal pačios ...
2022-09-28
Skaityti daugiau

Kultūra

Į Klaipėdą grįžusi Agata Duda-Gracz pristatys „Meilę"

„Stebuklai vyksta ten, kur jais tikima. Ar mes dar kažkuo tikime?“ – ne visai retoriškai klausė režisierė iš Lenkijos Agata ...
2022-08-19
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This