Investicijų pritraukimui savivaldybėse – 1 mln. eurų

Verslas

Vidaus reikalų ministerija (VRM) praneša, kad finansuos projektus, prisidėsiančius prie palankių sąlygų verslo plėtrai sudarymo ir kūrimo savivaldybėse. Priemonei finansuoti skirta 1 mln. eurų.

„Važinėdami po savivaldybes ir bendraudami su merais bei verslininkais matome, kad verslo augimui ir kūrimuisi regionuose potencialo tikrai yra. Deja, dažnai investicijoms kelią užkerta nesutvarkyta infrastruktūra, nepravestos susisiekimo komunikacijos ir inžineriniai tinklai. Ši priemonė padės savivaldybėms efektyviai sutvarkyti infrastruktūros trūkumus ir kurtis verslui“, – pranešime cituojamas vidaus reikalų ministras Eimutis Misiūnas.

Pranešama, kad VRM savivaldybėms išsiuntė kvietimą teikti pasiūlymus investicijoms. Kvietimą gavo 42 savivaldybės, kuriose gyvena nuo 6 tūkst. iki 100 tūkst. gyventojų.

Šia Europos Sąjungos fondų finansuojama priemone „Miesto inžinerinės infrastruktūros, svarbios verslui, atnaujinimas ir plėtra“ siekiama sudaryti arba pagerinti sąlygas investicijų pritraukimui ir naujų darbo vietų sukūrimui projekto teritorijoje.

Siųsti siūlymus savivaldybės gali iki birželio 29 dienos.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika, Svarbu

Vicemerę nuo etikos sargų išgelbėjo biurokratija

Tyrimas dėl Klaipėdos miesto savivaldybės vicemerės Linos Šukytės-Korsakės galimo Politikų elgesio kodekso pažeidimo ir pasisakymų „Facebook“ buvo nutrauktas, nes savivaldybės ...
2024-03-18
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Agnė Bilotaitė: stipriname jūros sienos apsaugą

Vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė darbo vizitu lankosi Klaipėdoje, kur dalyvavo VSAT Pakrančių apsaugos pasienio rinktinės atkūrimo ir vado pristatymo ...
2024-01-11
Skaityti daugiau

Regionas

Kovos su moksleivių rūkymu bei narkotikų vartojimu

Moksleivių rūkymas, elektroninių cigarečių garinimas, narkotinių medžiagų vartojimas – problema, su kuria susiduria visos šalies mokyklos. Klaipėdos rajono savivaldybė viena ...
2023-12-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This