Kviečia kvėpuoti laisvai

Sveikata

Ar jau girdėjote apie nemokamą penkių dienų rūkymo metimo programą ,,Kvėpuok laisvai?“

Gausią teorinę bei praktinę patirtį pagalbos metant rūkyti organizavime bei teikime sukaupęs pastorius, šeimos ugdymo konsultantas Gintaras Nekis yra pasiruošęs pasidalinti savo žiniomis su Jumis Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biure.

Birželio 25-29 d. nuo 18 val. laukiame Jūsų ir Jūsų draugų rūkymo metimo užsiėmimuose (Taikos pr. 76, Klaipėda 3 a.), kuriuose įgysite motyvacijos, gausite praktinių ir teorinių patarimų, sulauksite palaikymo, galėsite ne tik dalintis savo patirtimi, bet ir palyginti ją su kitų asmenų patirtimis.

Vietų skaičius ribotas, tad būtina išankstinė registracija tel. (8 46) 311423,  8 640  93348 arba el. paštu: ausra@sveikatosbiuras.lt

Faktai

Širdies ir kraujagyslių ligos yra viena iš dažniausiai pasitaikančių mirties priežasčių pasaulyje, o tabako vartojimas ir tabako dūmų poveikis sukelia apie 12 proc. mirčių dėl širdies ligų.

Be to, tabako vartojimas yra antra pagrindinė priežastis po kraujospūdžio, sukelianti širdies ir kraujagyslių ligas. Pasaulinė tabako „epidemija“ kasmet pražudo daugiau kaip 7 milijonus žmonių, iš kurių beveik 900 tūkst. yra nerūkantieji, mirę dėl pasyvaus rūkymo.

Maždaug 80 proc., t. y. daugiau nei 1 milijardas rūkančiųjų gyvena besivystančiose vadinamojo trečiojo pasaulio šalyse, kuriose tabako sukeliamos širdies ligos ir mirčių našta valstybei yra be galo sunki dėl ekonominių bei demografinių priežasčių.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sveikata

Kviečia norinčius mesti rūkyti

Klaipėdiečiams, kurie patys negali atsisakyti žalingo rūkymo įpročio, Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras kovo 25 – 29 d. organizuoja specialią penkių dienų programą „Kvėpuok laisvai”. ...
2019-03-04
Skaityti daugiau

Sveikata

Mesk rūkyti ir kvėpuok laisvai

Rūkote ar rūko Jūsų artimieji, draugai, pažįstami? Vadinasi, šis pranešimas kaip tik Jums. Spalio 15–19 d. nuo 17.30 val. Klaipėdos ...
2018-09-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This