„I love Palanga” sugrįžta

Regionas

Dar vienai jaukumo, bičiulystės ir atradimų vasarai į Palangą sugrįžtanti kultūros pieva „I love Palanga“ pirmaisiais koncertais su savo lankytojais pasisveikins jau šį savaitgalį: penktadienį scenoje susitiks tamsaus ir ramybe dvelkiančio indie-roko atlikėja iš Klaipėdos Ingaja ir kaunietis Lukas Pilkauskas, skaniai maišantis „Hiperbolės” ir Connan Mockasin ar Teisučio Makačino ir „Tame Impala“ kūrybą.

Organizatorių nuotr.

Šeštadienį gitaras brūžins ironiškais tekstais garsėjanti roko grupė iš Vilniaus „Arklio galia“.

Pranešama, kad nuo pirmadienio kultūros pievoje tradiciškai įsikurs LRT Opus radijo studija, kuriai ši vasara jubiliejinė. Penktus metus iš eilės tiesiai iš pievos su Lietuva sveikinsis charizmatiškasis Richardas Jonaitis, prie kurio prisijungs kolega Tomas Lukaševičius.

Kaip ir kasmet, „I love Palanga“ didžiulį dėmesį skirs šviežios muzikos pristatymui ir surengs per 40 muzikinių susitikimų su perspektyviausiais muzikos inkubatoriaus „Novus“ dalyviais ir atlikėjais bei grupėmis iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Vokietijos, Švedijos, Australijos ir t.t.

Bendradarbiaujant su Izraelio ambasada Lietuvoje bei Palangos miesto savivaldybe, kultūros pievoje šią vasarą svečiuosis net trys eklektiškos šiuolaikinės Izraelio muzikos scenos atstovai – „JonZ“, Eldad Zitrin bei „Ori“. Pastarąjį atlikėją „I love Palanga“ scenoje išvysite jau birželio 30-ąją.

Septintoji kultūros pievos vasara taps ir kino vasara – Vilniaus kino festivalis „Kino pavasaris“ „I love Palanga“ šią vasarą pristatys 10 žiūrimiausių šių metų festivalio juostų: „Gražuolė ir Sebastianas: draugai visam gyvenimui”, „Jūsų Vincentas“, „Ką žmonės pasakys“, „Kandelarija“, „Maria Callas: savais žodžiais“, „Manasis Godard‘as“, „Michelin“ žvaigždutės“, „Silvana“ bei  „Šventa vieta“.

Liepos viduryje į „I love Palanga“ užsuks ir „Kino karavanas“, o rugpjūtį lietuviškos mados bei aktyvaus gyvenimo būdo gurmanus ant žolės sukvies mados, muzikos ir sporto savaitgalis „Palanga MOD“.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Po tiltu - miesto ir jį supančios gamtos garsų koncerto premjera

Po Mokyklos gatvės tiltu – specialiai kuriamas šviesų dizainas, atlikėjos Ingaja balo ir specialiai festivalio užsakymu sukurtos autorinės Audriaus Šimkūno ...
2023-10-23
Skaityti daugiau

Kultūra

Atlikėja Ingaja Parodų rūmuose pristatys muzikinį projektą „Banguoti“

Spalio 20 d., penktadienį, 18.30 val., Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro (KKKC) Parodų rūmuose atlikėja, dainų autorė ir kompozitorė iš Klaipėdos, ...
2023-10-19
Skaityti daugiau

Vasara

LRT OPUS grįžta į Nidą

Radijo stotis LRT OPUS tęsia tradicijas ir liepos 6 dieną sugrįžta į Nidą. Šįsyk LRT OPUS terasa įsikurs muzikos ir ...
2023-06-29
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This