Nemokamos ekskursijos po Palangą

Regionas

Palangą savo poilsiui pasirinkę svečiai vis aktyviau renkasi ne tik pasyvų poilsį prie jūros, bet ir galimybę „atrasti“ dar nematytą kurortą, praneša Palangos savivaldybė.

Teigiama, kad kurorto Turizmo informacijos centro siūlomos nemokamos apžvalginės ekskursijos po Palangą nestokoja populiarumo.

Livijos Grajauskienės nuotr.

Dviejų valandų trukmės ekskursija pėsčiomis po Palangą prasideda nuo miesto centro – susirinkę prie Turizmo informacijos centro, esančio Vytauto gatvėje, ekskursantai kartu su gidu patraukia Vytauto gatve iki Birutės parko. Pakeliui jie iš gido sužino daug įdomybių, kurių dar nebuvo girdėję apie šį didžiausią šalies kurortą. Norintieji, pasibaigus ekskursijai, gali savarankiškai apsilankyti parke esančių grafų Tiškevičių rūmuose įsikūrusiame Gintaro muziejuje.

Šios nemokamos ekskursijos rengiamos kiekvieną pirmadienį – lietuvių kalba jos vedamos 10 val., rusų kalba – 17 val. Susidomėjusieji raginami iš anksto užsiregistruoti Turizmo informacijos centre.

„Keliauti siūlome ir su grupe, ir individualiai. Gerą nuotaiką bei neužmirštamus įspūdžius garantuojame“, – pranešime cituojama Turizmo informacijos centro direktorė Rasa Kmitienė.

Miesto svečiams bei palangiškiams siūloma ir daugiau ekskursijų: antradieniais autobusu vykstama į Kretingą, trečiadieniais – į Klaipėdą, ketvirtadieniais – į Nemuno deltą, penktadieniais – į Neringą, šeštadieniais – į Telšius, o sekmadieniais – į Liepoją. Šios ekskursijos yra mokamos, į jas registruotis kviečiama tel. 8 460 48811. Bilietus galima įsigyti Turizmo informacijos centre (Vytauto g. 94).

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Svarbu, Vasara

Į Palangą grįžta turistai iš užsienio

Nors apniukusią dieną lankantis Palangoje gali pasirodyti, jog kurorte šiuo metu poilsiautojų nėra labai daug, pasak Palangos turizmo informacijos centro ...
2022-08-24
Skaityti daugiau

Regionas

Palanga kviečia švęsti

Palangoje tvyro šv. Kalėdų laukimo nuotaikos – šventiškai pasidabinęs kurortas laukia svečių. Gruodį Palanga pradėjo su miesto eglės įžiebimu. Kaip ...
2018-12-18
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Verslas

Atidaryta pirmoji pasaulyje natūralaus gintaro pirtis

Antradienį poilsio ir sveikatinimo komplekse „Atostogų parkas“ pristatyta pirmoji pasaulyje natūralaus gintaro pirtis, kurioje sumontuotos apie trys tonos natūralaus Baltijos gintaro.
2018-11-06
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This