Vėjas rims, po Joninių vėl atšils

Orai

Ketvirtadienį ir penktadienį pajūrį talžęs stiprus vakarinių krypčių vėjas palaipsniui rims – „Atvirai Klaipėdai” sakė Jūrinių prognozių grupės budinčioji sinoptikė Giedrė Andruškienė. Tačiau žymesnių oro pokyčių, pasak sinoptikės, galima tikėtis tik antroje kitos savaitės pusėje.

Palmiros Mart nuotr.

Šeštadienio naktį pūs pietvakarių – vakarų 8-13 m/s vėjas, kuris dieną pasisuks iš šiaurės vakarų ir bus šiek tiek silpnesnis. Naktį numatomas lietus, galima perkūnija, temperatūra bus apie 11-13 laipsnių. Šeštadienį dieną lyti turėtų tik protarpiais, temperatūra dar aukštai nekils – bus apie 16-18 laipsnių šilumos.

Labai panašūs orai su trumpalaikiais lietumis numatomi ir sekmadienį.

Pirmadienį jau lietaus nebeprognozuojama, pūs vidutinio stiprumo vakarų krypčių vėjas, naktį bus apie 11-13, dieną laikysis ta pati 16-18 laipsnių šiluma.

Nuo antradienio termometro stulpelis ims pamažu kilti į viršų, dieną dar gali kai kur iškristi nedidelis lietus, oras sušils iki 20-ties laipsnių. Trečiadienį termometro stulpelis jau greičiausiai perkops 20 laipsnių padalą, lietaus nebeprognozuojama.

„Nuo ketvirtadienio vėl turėtų sugrįžti kaitra, oras įkais iki 25 laipsnių šilumos, lietus visiškai pasitrauks iš pajūrio”, – artimiausių dienų orus apibendrino sinoptikė.

INFORMACIJA

Penktadienį Baltijos jūroje vandens temperatūra ties Klaipėda buvo 17, ties Nida – 18 laipsnių šilumos. Kuršių marių vanduo sušilęs iki 19 laipsnių.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Orai

Lietus liausis, numatomas gražus savaitgalis

Visą trečiadienį pajūry pliaupęs lietus ketvirtadienį dar vietomis pakrapnos, tačiau nuo penktadienio jau turėtų liautis, o savaitgalis žada būti gražus, ...
2019-11-13
Skaityti daugiau

Orai

Sniegą keis šlapdriba, keliai bus slidūs

Pirmadienį Vakarų Lietuvoje iškritęs sniegas dar turėtų išsilaikyti keletą artimiausių dienų ir jo paklotas, tikėtina, turėtų padidėti, tačiau artėjant savaitgaliui ...
2019-01-07
Skaityti daugiau

Orai

Klaipėdoje siaučia audra, nedirba perkėla ir uostas

Antradienį pajūryje sustiprėjęs vėjas dar labiau įsisiautėjo trečiadienio naktį, o dieną lietų gali pakeisti ir šlabdriba. Pasak antradienį kalbintos Jūrinių ...
2018-10-23
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This