Nukelia tris „Atlanto” rungtynes

Sportas

A lygos valdyba priėmė sprendimą nukelti dvejas Klaipėdos „Atlanto“ rungtynes: birželio 26 dieną Kaune turėjusį vykti mačą su vietos „Stumbru“ ir liepos 4-ąją Klaipėdoje turėjusį vykti susitikimą su Vilniaus „Žalgiriu“.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Bus nukeltos ir birželio 30-ąją Klaipėdoje turėjusios vykti „SHARP LFF taurės“ aštuntfinalio rungtynės tarp „Atlanto“ ir „Stumbro“. Tam pritarė LFF Varžybų ir licencijavimo departamentas.

Nukelti rungtynes „Atlantas“ prašė dėl susiklosčiusios situacijos – klubą užklupo finansiniai sunkumai, dėl kurių klubas negalėjo mokėti algų žaidėjams ir dalis futbolininkų nutraukė sutartis su klubu. „Atlanto“ treniruotėse šiuo metu dalyvauja tik 8 futbolininkai ir „Atlantas“ nesurenka pakankamai žaidėjų rungtynėms.

Iš uostamiesčio klubo į „Trakus“ persikėlė Donatas Kazlauskas, Dovydas Virkšas bei Edvinas Baniulis, į „Jonavą“ – Lukas Artimavičius. Su „Atlantu“ sutartis taip pat nutraukė Gerardas Žukauskas, Simonas Juška, Skirmantas Rakauskas bei legionieriai – vartininkas Pavelas Doroševas, Ivanas Pecha ir Juro Pejičius.

„Šiandien diskutavome ne tik dėl rungtynių nukėlimo, bet daugiau dėl A lygos bendruomenės pagalbos vienam iš savo narių. Džiaugiuosi, kad dauguma A lygos klubų suprato „Atlanto“ patiriamus sunkumus ir sutiko jam padėti. Valdybai buvo pristatytas „Atlanto“ klubo gelbėjimosi planas, tikimasi sulaukti investuotojų ir Klaipėdos miesto savivaldybės pagalbos. Klubo vadovai patikino, jog dedamos visos pastangos, kad klubas baigtų šį sezoną ir atsiskaitytų su kreditoriais. A lygos valdyba pritarė prašymui nukelti rungtynes, bet „Atlantas“ privalo nuolat informuoti A lygą ir Lietuvos futbolo federaciją apie savo finansinę situaciją. Taip pat klubas įpareigotas iki žaidėjų perėjimų lango pabaigos, t.y. liepos 15 dienos, informuoti, ar bus pilnai sukomplektuota komandos sudėtis. Tikimės, kad „Atlantui“ pavyks įveikti šiuos sunkumus ir jis galės tęsti A lygos sezoną“, –  pranešime cituojamas A lygos prezidentas Rytis Davidovičius.

Dėl galimo pasipelnymo buvo atidėtos ir birželio 19 d. turėjusios vykti Klaipėdos „Atlanto“ ir „Kauno Žalgirio“ rungtynės.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas, Svarbu

Klaipėdoje planuoja net kelias „Barça Academy“ stovyklas

Trečiadienį Klaipėdoje surengta diskusija „Vaikų futbolo ateitis Klaipėdoje – 100-mečio galimybė“, kurios metu buvo aiškinamasi dėl nemažai aistrų iki šiol ...
2022-09-22
Skaityti daugiau

Sportas, Svarbu

Klaipėdos apskrities futbolo vadas nesikeis

Nors Klaipėdos apskrities ir miesto futbolo federaciją (KAMFF) pastaruoju metu kamavo ir nesutarimai, pasiekę teismus, ketvirtadienio vakarą susirinkę jos nariai ...
2022-04-08
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūnas“ gavo I lygos licenciją

Penktadienį vykusiame Lietuvos futbolo federacijos Licencijavimo komiteto posėdyje I lygos licencijas gavo 14 klubų, tarp kurių – ir praėjusiame sezone ...
2022-02-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This