Viešasis transportas važiuos kitaip

Svarbu, Transportas

VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas” praneša, kad liepos 6 ir 7 dienomis dėl Mindaugo karūnavimo dienai skirtų renginių Klaipėdos centre bus koreguojamos viešojo transporto trasos.

Renginių ciklas prasidės penktadienį 11 val. vyks eisena iš Skulpūrų parko į Kruizinių laivų terminalą. Eisenos dalyviai, maždaug 11.10 val. įžengs į Herkaus Manto gatvę ties M. Mažvydo alėja, eis autobusų trasa iki Turgaus gatvės sankryžos su Tiltų gatve. Kol vyks eisena, autobusai važiuos jiems iš paskos pėsčiųjų greičiu.

Penktadienio vakarą prie “Arkos” paminklo koncertuos Kauno bigbendas, Rafailas Karpis ir Jurgis Brūza, tad nuo 19.45 iki 22.30 val. (arba kol važiuojamojoje dalyje neliks žmonių) per Pilies gatvę bus nukreipti 2, 2A, 3, 4, 5, 6, 6E, 8, 10, 14, 41 maršrutai bei M5, M6, M8 maršrutiniai taksi.

Į šiaurinę miesto pusę jie važiuos įprasta trasa iki Senojo Turgaus žiedo, o toliau Galinio Pylimo, Pilies, Danės, Herkaus Manto gatvėmis kol vėl pasieks įprastas trasas. Apvažiavimų atkarpoje keleiviai bus išlaipinami Pilies ir Teatro stotelėse.

Į pietinę miesto pusę autobusai ir „mikriukai” važiuos patvirtintais maršrutais iki Liepų, Naujojo Sodo ir Herkaus Manto gatvių sankryžos, toliau Naujojo Sodo, Naująja Uosto, Pilies, Galinio Pylimo gatvėmis iki Senojo Turgaus žiedo ir toliau įprastomis trasomis. Apvažiavimų atkarpoje keleiviai bus išlaipinami Senosios Perkėlos ir Teatro stotelėse.

Šeštadienį, nuo 11.45 iki 15 val. dėl renginio prie Žvejo skulptūros, bus nukreipti 4A maršruto autobusai iš Danės gatvės į Naujojo Sodo gatvę.

O dėl Vasaros estradoje šeštadienio vakarą vyksiančio grupės SEL koncerto bus pratęstas 8 ir 8E autobusų kursavimo laikas. Tvarkaraščiai bus paskelbti www.klaipedatransport.lt ir iškabinti Liepojos stotelėje. Grįžti bus galima ir naktiniu N1: autobusas važiuos įprastu grafiku, tačiau jis bus didesnės talpos.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Integruotiesiems maršrutiniams taksi – 6 metai

Antradienį sukanka 6 metai, kai į viešąjį Klaipėdos transportą kaip integruota jo dalis įsiliejo maršrutiniai taksi. Per tą laiką M5, ...
2024-04-16
Skaityti daugiau

Transportas

Paaiškėjo metinio bilieto laimėtojas

VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ skelbia, kad ketvirtadienį uostamiesčio viešojo transporto sistemoje buvo pažymėtas 100 000 000-asis bilietas nuo naujosios e-bilieto ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Transportas

Klaipėda perka ir senus miesto autobusus

Nors Klaipėdos savivaldybė tarp 2023–2027 metų veiklos prioritetų įrašė, kad netaršių autobusų dalis jos valdomoje UAB „Klaipėdos paslaugos” sudarys 100 ...
2024-04-04
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This