„el Fuego“ trečią kartą plauks „Muzikuojančiu keltu”

Kultūra

Liepos 14-osios vakarą festivalis „Muzikuojantis keltas“ pakvies į grupės „el Fuego“,koncertą.

Šį kartą jos nariai Jonas Sakalauskas, Paulius Bagdanavičius ir Rokas Spalinskas ant „Muzikuojančio kelto“ denio klausytojus pasitiks su koncertine programa „Su meile apie meilę”.

Grupė koncertiniam repertuarui paruošė gražiausias meilės dainas – kai kurias iš jų klausytojai jau turėjo galimybę išgirsti grupės koncertuose, o kitus muzikinius kūrinius „el Fuego“ solistai ruošia specialiai šiam vakarui.

„Tai – jau trečias kartas, kai su grupe „el Fuego“ plaukiosime po marias „Muzikuojančiu keltu“. Pamename, tai buvo puikūs pasiplaukiojimai tiek mums, tiek ir mūsų klausytojams, kurie neliko abejingi. Šiųmetinė mūsų programa „Su meile apie meilę”, neabejoju, patiks „Muzikuojančio kelto“ svečiams, kadangi mūsų atliekami kūriniai bus nei pernelyg pramoginiai, nei rimti”, – pranešime cituojamas „el Fuego“ narys Jonas Sakalauskas, kuris šiuo metu eina Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro vadovo pareigas.

„Koncertų sėkmė priklauso ne vien nuo mūsų. Svarbu ir grįžtamasis ryšys – kaip reaguoja žmonės, mums atlikus dainas. Jei gausiai ploja, džiaugiasi, tuomet ir mes jaučiamės pakylėti – dainuojame su dar didesniu malonumu ir užsidegimu”, – savo nuomonę išreiškė Paulius Bagdanavičius.

Rokas Spalinskas, kuris taip pat yra Klaipėdos muzikinio teatro solistas, įsitikinęs, jog netradicinė koncerto erdvė – įkvėpimo šaltinis, ieškantiems dvasinio peno, kuris visus turėtų džiuginti, nes jis kone visą savo gyvenimą praleido prie jūros…

„Man vanduo, marios, Smiltynė yra tarsi antrieji namai. Būtų smagu, jei tokių renginių būtų daugiau”, – sakė jis.

Atlikėjas pažadėjo, kad koncertas vyks ir tikrai nenuvils net tuo atveju, jei bus lietinga.

„Nėra blogo oro, yra tik bloga apranga. Žinoma, ne blogiausias sprendimas būtų pasiimti skėčius”, – juokėsi R. Spalinskas.

Grupės nariai vienbalsiai žada, jog vakaras bus labai romantiškas. Programa esą labai tiks renginio formatui – ramiai plaukiojant keltu, palydint saulę.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Teismai dėl Laimos Vilimienės laimėto konkurso tęsis

Buvęs Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro (LNOBT) direktorius Jonas Sakalauskas Lietuvos Apeliaciniam teismui apskundė pirmos instancijos teismo sprendimą atmesti ...
2024-01-28
Skaityti daugiau

Kultūra, Svarbu

Klaipėdos muzikinis teatras vėl turės ieškoti naujo vadovo? (atnaujinta)

Vos tik prasidėjus naujiesiems metams, Klaipėdą pasiekė žinia, jog netrukus į įkurtuves klaipėdiečius pakviesiantis naujasis Klaipėdos muzikinio teatro pastatas bei ...
2024-01-03
Skaityti daugiau

Kultūra

Koliažinė opera „Mažvydas" atvyksta į Klaipėdą

Žiūrovų prašymu į didžiąsias scenas sugrįžta abejingų nepalikusi, sėkmingą įvertinimą pelniusi „Mažvydo“ drama pagal Just. Marcinkevičių. Naujausiam turui po Lietuvą ...
2023-11-01
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This