Susižalojo vaikas – kaltų nėra?

Svarbu, Sveikata

[vc_row][vc_column][vc_column_text]”Atviros Klaipėdos” skaitytoja Dalia mums atsiuntė štai tokio turinio laišką: „Labai įdomu, kas prižiūri kar kar parko vaikų žaidimų aikštelę. Ką tik (antradienį- aut. pst.) vaikas lipo įsikibęs į virvę ir ją laikantis metalinis strypas nulūžo. Vaikas kūlvirsčiais vertėsi žemyn ant galvos, pasisukdamas kaklą. Tik laimingo atsitiktinumo dėka išvengta baisios traumos”.

Pirmiausia turime patikslinti, jog minėta vaikų žaidimo aikštelė yra Poilsio parko teritorijoje, bet ji KAR KAR parkui nepriklauso.

Skaitytojos nuotraukoje – vieta, kur nutiko nelaimė.

Žurnalistei bandant išsiaiškinti, kam konkrečiai priklauso minėtoji vaikų žaidimų aikštelė, teko apsišarvuoti kantrybe. Galiausia išsiaiškinę, kad už minėtosios vaikų žaidimo aikštelės eksploataciją bei priežiūrą yra atsakingas Sporto bazių valdymo centras, susisiekėme su šio centro direktoriaus pavaduotoja Jūrate Kenstavičiene.

Ji teigė apie vakarykštį mūsų skaitytojos praneštą įvykį nieko nežinanti, tačiau sakė, jog „dabar išsiuntėme darbuotojus išsiaiškinti situacijos”.

Paklausta, ar šioje vaikų žaidimo aikštelėje anksčiau yra buvę kokių nors nelaimingų atsitikimų, J. Kenstavičienė teigė, jog nelaimingų atsitikimų buvę nėra, bet „tėveliai skambina dažnai, yra atsakingi”.

„Šalia aikštelės yra pastatyti stendai, kur nurodyti mūsų telefonai ir jei kas nors būna ne taip – mums iškart skambina. Jei kokia konstrukcija sulūžta ar panašiai. Mes iškart į skambučius reaguojam, važiuojam, pataisom. Žmogus juk visą laiką prie aikštelės nestovi”, – sakė direktoriaus pavaduotoja. Tačiau dėl vakarykščio įvykio esą jokio skambučio sulaukta nebuvo.

Kartu ji tiksliai negalėjo atsakyti, kas kiek laiko yra privalu tikrinti vaikų žaidimo aikštelių techninę būklę, bet patikino, kad tai yra daroma nuolat ir už tai yra atsakingas konkretus centro darbuotojas.

Jis mums direktoriaus pavaduotojos nurodytu telefonu neatsiliepė ir neperskambino.

Jau po publikacijos paskelbimo klaipėdietė Alina „Atvirai Klaipėdai” atsiuntė vaizdo medžiagą, kurioje matyti, kad viena iš šioje vietoje esančių sūpynių yra labai nestabili.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/QAOMObFGAEc” align=”center”][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Sporto bazių valdymo centro darbuotojai negauna algų*

Nors pinigų yra, bet nėra nėra kaip tų algų išmokėti. Nes policinė Klaipėdos valdžiai išmobingavo šios kontoros direktorių, o laikinai ...
2024-04-12
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Vietoje stadionų įrengs automobilių parkavimo aikštes?

„Mes nežinom, ką daryti su didžiaisiais stadionais. Jie dabar dirvonuoja, tai juos reikėtų arba remontuoti, arba, grubiai sakau, padaryti automobilių  ...
2024-01-17
Skaityti daugiau

Miestas

Sustabdytas dar dviejų sutarčių vykdymas

Klaipėdos savivaldybė sustabdė dar dviejų sutarčių su rangovais vykdymą. Susitarimuose prie sutarčių dėl teritorijų planavimo dokumentų korekcijos sustabdymo terminai konkrečiai ...
2023-10-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This