Rajono savivaldybė nutraukia sutartį su „Lentų broliais“

Regionas

Klaipėdos rajono savivaldybė praneša nutraukianti sutartį su UAB „Lentų broliai“ ir skelbianti naują konkursą vandens atrakcionų paslaugoms Gargždų karjerų teritorijoje teikti.

Pranešama, kad „Lentų broliai“ neįvykdė dar  šių metų balandį su rajono Savivaldybe pasirašytos sutarties.

Savivaldybės pranešime teigiama, kad iki paskutinės birželio dienos tikinusi, jog paslaugas pradės teikti nuo liepos 1 d., įmonė Savivaldybei birželio 29 d. atsiuntė raštą, kuriame nurodo, kad negalės teikti paslaugų ir prašė pratęsti paslaugų teikimo pradžios terminą iki kitų metų vasaros.

Gargždų karjerų teritorijos plėtros ir vystymo bei pritaikymo turizmo ir rekreacinėms reikmėms darbo grupė nusprendė nutraukti sutartį su UAB „Lentų broliai” . Rajono savivaldybės nuotr.

Trečiadienį į pasitarimą susirinkusi Gargždų karjerų teritorijos plėtros ir vystymo bei pritaikymo turizmo ir rekreacinėms reikmėms darbo grupė  sprendė, ar nutraukti sutartį su minėta įmone. Įmonės atstovai posėdyje nedalyvavo. Buvo perskaitytas jų pasiaiškinimas, kad įmonė iš Kinijos nespėjo pagaminti vandens atrakcionų parkui reikalingos įrangos bei prašymas pratęsti paslaugų teikimo pradžios terminą iki 2019 m. birželio 1 d.

Vicemerė Rūta Cirtautaitė akcentavo, kad verslininkai elgėsi neatsakingai ir dalyvaudami konkurse neįvertino visų galimybių, todėl gyventojai negalės pasinaudoti ilgai laukta paslauga.

Darbo grupės nariai nusprendė, kad Savivaldybė turi ieškoti verslo, kuris vykdys sutartį, bus pajėgus įgyvendinti įsipareigojimus, realiai įvertins savo galimybes.

Darbo grupė apgailestavo, kad paslauga, kurią turėjo teikti verslas Savivaldybės skirtoje teritorijoje, nepasieks gyventojų, o verslas, žinodamas, kad negalės tokios paslaugos suteikti, iki paskutinės dienos tikino, kad gyventojai jau liepos mėnesį galės linksmintis vandens atrakcionų parke.

Todėl nuspręsta nutraukti sutartį su UAB „Lentų broliai“ ir skelbti naują konkursą vandens atrakcionų paslaugoms Gargždų karjerų teritorijoje teikti. Pranešama, kad sutartis su „Lentų broliais“ nutraukiama ir kitam vasaros sezonui.

Taip pat teigiama, kad Savivaldybė prašys įmonės sumokėti 3000 eurų į Savivaldybės biudžetą.

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Veidai

Sėkmė verslumo konkurse paskatino vaikus mokyti golfo pradmenų

Šiemet Klaipėdos rajono savivaldybės organizuotame gyventojų verslumo skatinimo konkurse „Verslumo manija“ III vietą pelnęs Tomas Žemgulys tvirtai įsitikinęs, jog sėkmę jam ...
2023-11-22
Skaityti daugiau

Verslas

Vis daugiau verslų atranda Klaipėdą

Siekdama pritraukti aukštą pridėtinę vertę kuriančius verslus į Klaipėdą, miesto savivaldybė skiria finansinę paskatą įmonėms, kuriančioms naujas darbo vietas uostamiestyje. ...
2023-07-26
Skaityti daugiau

Regionas, Svarbu

Vietoje grąžinimo į darbą - solidi sąskaita (dar atnaujinta)

Pernai rugpjūtį iš Klaipėdos rajono savivaldybės Jono Lankučio viešosios bibliotekos direktorės pareigų atleistai Indrai Tamašauskienei pirmos instancijos teisme nepavyko įrodyti ...
2023-02-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This