Palangoje ne visi eismo dalyviai drausmingi

Regionas

Vasaros įkarštyje Palangoje aktyvų poilsį dviračiais, elektriniais paspirtukais, riedlentėmis ar kitomis panašiomis transporto priemonėmis renkasi daug poilsiautojų ir vietos gyventojų. Toks judėjimas yra patogus, padeda greičiau pasiekti norimas vietas, pamatyti daugiau gražių kurorto vietų.

Policijos nuotr.

Tačiau policija praneša, kad neretai šių transporto priemonių vairuotojai pažeidžia Kelių eismo taisyklių reikalavimus ir kelia grėsmę tiek savo, tiek kitų eismo dalyvių gyvybei ir sveikatai.

Dažnai transporto priemonių mėgėjai išsinuomoja dviratį ar keturių ratų transporto priemonę ir smaginasi važiuodami Palangos gatvėmis, nepaisydami kelio ženklų, važiuoja draudžiamose vietose. Neretai važiuodami keliu nepilnamečiai nebūna užsidėję šalmų, kuriuos iki 18 m. yra privaloma dėvėti.

Policijos pareigūnai aktyviai vykdo prevencines priemones ir drausmina pažeidėjus.

Palangos pareigūnai praėjusį penktadienį tikrino, kaip mieste pėstieji ir dviratininkai vykdo Kelių eismo taisyklėse nustatytas pareigas.

Pranešama, kad reido metu buvo nustatyta 14 Kelių eismo taisyklių pažeidimo atvejų, iš jų 4 padarė pėstieji, 7  – dviratininkai, 3- elektrinių paspirtukų vairuotojai.

Teigiama, jog pareigūnai ir toliau vykdys tikslines priemones bei prižiūrės, kad kurortas būtų saugus visiems eismo dalyviams.

 

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Transportas

Svaidėsi grasinimais „Boltui”

„Aš paprašiau sustabdyti leidimo išdavimą”, „Yra variantas, kad uždrausime šitą paslaugą”, „Įmonė galės pasirinkti eiti į teismą, mes priimsime sprendimą: ...
2024-02-27
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Dviratininkams ties viaduku siūlo pandusus

Herkaus Manto gatvėje, viaduke po geležinkeliu, projektuotojai siūlo įrengti pandusus, skirtus neįgaliųjų ir dviratininkų eismui. Pandusus siūloma įrengti tiek šiaurinėje, tiek ...
2023-10-30
Skaityti daugiau

Regionas

Kretingoje prie mokyklos pavogti du paspirtukai

Ketvirtadienį Kretingoje siautėjo paspirtukų vagys. Pusantros valandos laikotarpyje prie mokyklos Vilniaus g. dingo du paspirtukai. Pirmojo pasigesta apie 14 val. ...
2023-09-15
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This