Užsienio investuotojai domisi Gargždų sporto centro statyba

Regionas

Pirmadienį Klaipėdos rajono savivaldybėje lankėsi potencialių investuotojų iš Turkijos atstovas, įmonės „Sintek“ verslo plėtros direktorius Semihas Coskunas, kuris domėjosi galimybe bendradarbiauti viešos ir privačios partnerystės būdu statant Gargždų daugiafunkcį sporto centrą. Svečią lydėjo buvęs Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.

Rajono savivaldybės nuotr.

Potencialiems investuotojams skirtą specialią medžiagą apie Gargždų daugiafunkcio sporto centro statybą pristatė Klaipėdos rajono meras Vaclovas Dačkauskas, jo pavaduotoja Rūta Cirtautaitė, administracijos direktoriaus pavaduotojai Česlovas Banevičius ir Ligita Liutikienė, Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vedėja Raimonda Kučinskaitė bei Klaipėdos rajono savivaldybės sporto centro direktorius Vaidas Liutikas.

Pranešama, kad Klaipėdos rajono savivaldybė jau yra gavusi leidimą daugiafunkcio sporto centro statybai, šiuo metu ruošiama dokumentacija viešiesiems pirkimams.

Meras akcentavo, kad rangovams bus keliami patys aukščiausi reikalavimai, projektą koordinuos ne tik Savivaldybė, bet ir kitos įstaigos. Bus ieškoma tokio rangovo, kuris įgyvendins projektą taip, kaip tai numatyta – išlaikys dizaino stilistiką, įrengs daugiafunkcį sporto centrą naujausia įranga. Savivaldybės vadovai dėkojo svečiams už susidomėjimą, apsilankymą ir pakvietė sekti viešą informaciją bei, laikui atėjus, dalyvauti konkurse.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Dėl Karalienės taurės kovos ir dvi uostamiesčio komandos

Po trejų metų pertraukos „SMART WAY Karalienės taurė“ kovo 9-10 dienomis grįžta į sostinę, o joje krepšinio sirgalių lauks pasikeitęs ...
2024-02-28
Skaityti daugiau

Regionas, Svarbu

Karjerų tvenkinius apjuos pėsčiųjų takai

Klaipėdoje rajone, Slengių kaime, aplink du buvusių karjerų tvenkinius per trejetą metų norima nutiesti pėsčiųjų takus. Tvenkiniai, tarp kurių esama ...
2024-02-24
Skaityti daugiau

Sportas

Pristatė knygą „Krepšinis Klaipėdoje“

Ketvirtadienio vakarą Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos skaitykloje visuomenei buvo pristatyta knyga „Krepšinis Klaipėdoje“. Susirinkusiesiems knygą pristatė kūrybinė ...
2023-02-24
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This