Paskutinė galimybė stoti į valstybės finansuojamas magistrantūros vietas

Švietimas

Klaipėdos universitetas praneša, kad liepos 18 d. prasidėjo antrojo etapo prašymų registracija į magistrantūros studijas ir profesines studijas. Registracija vyks iki liepos 23 d. 12 val.

Pasibaigus pirmojo etapo priėmimui sutartis su Klaipėdos universitetu pasirašė 257 magistrantūros studentai (iš jų 189 į valstybės finansuojamas vietos ir 68 į valstybės nefinansuojamas vietas).

KU nuotr.

Taip pat vyko priėmimas į profesines studijas. Sutartis su universitetu pasirašė 13 studentų (iš jų 10 įstojo į valstybės finansuojamas vietas ir 3 į valstybės nefinansuojamas vietas).

Pirmadienį, liepos 23 d., 12 val. baigiasi antrasis etapas į magistrantūros studijas ir profesines studijas. Šiuo metu yra likusios 23 valstybės finansuojamos vietos, tad KU ragina nepraleisti progos.

Savo prašymą dalyvauti KU priėmimo į antrosios pakopos studijas (magistrantūrą) ir profesines studijas konkurse galite pateikti, prisijungę prie Klaipėdos universiteto priėmimo į antrosios pakopos studijas ir profesine studijas informacinės sistemos.

Daugiau informacijos apie magistrantūros studijas rasite čia.

Daugiau informacijos apie profesines studijas – čia.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sveikata

Klaipėdos universitete - tradicinė vydūniška konferencija

Kaip ir kiekvieną pavasarį, Klaipėdos universiteto (KU) Sveikatos mokslų fakultetas kartu su Vydūno draugija rengia konferenciją „Į sveiką gyvenseną ir ...
2024-03-21
Skaityti daugiau

Švietimas

„Vėtrungės“ gimnazijoje - unikali paroda

Minint Pasaulinę žemės dieną, trečiadienį Klaipėdos „Vėtrungės“ gimnazijoje pristatyta Klaipėdos universiteto (KU) Jūros tyrimų instituto parengta paroda „Pažintis su nematoma ...
2024-03-20
Skaityti daugiau

Verslas

Apie tvarios energijos gamybą ir kaip tam pažaboti Baltijos vėją

Kaip Baltijos jūros vėją pažaboti tvarios energijos gamybai? Atsakymo į šį klausimą bus ieškoma su AB „Ignitis grupė“ vadovu Dariumi ...
2024-03-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This