Turizmo skverą pristatys „Lietuvos geležinkeliai“

Verslas

Pro traukinio langą skriejantys gražiausi šalies vaizdai, kelionių romantika, unikali galimybė pasijusti lyg mašinisto kabinoje bei atrasti Lietuvą kitu žvilgsniu – tai tik dalis įspūdžių, kuriuos Jūros šventės metu kvies patirti „Lietuvos geležinkeliai“, šiemet pristatantys Turizmo skverą.

Skvere prie „Meridianas“ veiksiantis „Lietuvos geležinkelių“ paviljonas lankytojams bus atviras nuo penktadienio 14 val. Martyno Vainoriaus nuotr.

Skvere prie burlaivio „Meridianas“ veiksiantis „Lietuvos geležinkelių“ paviljonas lankytojams bus atviras nuo penktadienio 14 val. Čia visą savaitgalį šventės svečiai ne tik turės galimybę leistis į virtualią kelionę traukiniais po vaizdingiausius Lietuvos kampelius, bet ir dalyvauti interaktyviame žaidime, atrasti naujas turistines kryptis bei gauti atsakymus į visus rūpimus klausimus apie keliones traukiniu.

Turizmo skvere neatrastus Lietuvos kampelius taip pat pristatys Šiaulių, Anykščių, Birštono, Molėtų, Zarasų, Ignalinos, Druskininkų, Kėdainių, Ukmergės turizmo informacijos centrai. Čia bus galima sutikti ir trečius metus dalyvaujančius Klaipėdos regiono turizmo informacijos centrus, tarp kurių – Klaipėdos, Neringos, Palangos, Kretingos, Skuodo, Šilutės atstovai. Save pristatys ir Druskininkų turizmo ir verslo informacijos centras, „Kaunas In”, Valstybinis turizmo departamentas, „Kūrybinių industrijų dokas”, Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Užsienio ryšių ir turizmo skyrius.]

„Kelionės traukiniu – ne tik saugesnis ir aplinkai draugiškesnis keliavimo būdas. Tai ir unikali keliavimo patirtis. Nors traukinio į „Meridiano“ aikštę ir neatvarysime, tačiau mūsų paviljone lankytojai tikrai turės galimybę pasijusti lyg sėdėtų traukinio kėdėje ir skrietų pro gražiausius Lietuvos kampelius“, – pranešime spaudai cituojamas „Lietuvos geležinkelių“ generalinis direktorius Mantas Bartuška.

Ekstremalių pojūčių mėgėjus Jūros šventės metu „Lietuvos geležinkeliai“ taip pat pakvies į jau antrąjį kartą Klaipėdoje vyksiantį Drezinų ralį.

Unikalią pramogą išbandyti galės visi norintys – tereikia surinkti 3-4 asmenų komandą ir atvykti į varžybas ketvirtadienį, liepos 26 d., Klaipėdos geležinkelio stotyje.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Užderėjo paraiškų kultūros projektams finansuoti

Klaipėdos savivaldybė praneša, jog kultūros ir meno bendruomenės atstovai aktyviai atsiliepė į savivaldybės kvietimą teikti paraiškas dalinio finansavimo konkursui. Skelbiama, ...
2024-02-02
Skaityti daugiau

Transportas

Tarp Žaliojo susisiekimo apdovanojimų laureatų - ir „Klaipėdos keleivinis transportas“

Vilniuje vykstančio tarptautinio Transporto inovacijų forumo metu penktadienį buvo įteikti Žaliojo susisiekimo apdovanojimai. Trečius metus iš eilės šie apdovanojimai teikiami ...
2023-11-24
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas

Apdovanoti labiausiai išsiskyrę Jūros šventės eisenos dalyviai

Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijoje penktadienį apdovanotos įmonės, organizacijos ir kolektyvai, išradingiausiai atskleidę ir sau pritaikę 64-osios Jūros šventės temą ...
2023-07-28
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This