Apdovanoti Jūros šventės eisenos dalyviai

Fotoreportažai, Miestas

Karolina Kaškur
2018-08-01

Komentarų: 0

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Šiltą trečiadienio dieną Uosto direkcijoje įvyko 59-osios Jūros šventės eisenos dalyvių apdovanojimai, kuriuose buvo išreikštas dėkingumas partneriams bei rėmėjams, prisidėjusiems prie šventės organizavimo bei sklandaus jos vyksmo.

Karolinos Kaškur nuotr.

„Noriu jums visiems visiems padėkoti už vieną ryškiausių Jūros šventės akcentų, kuris nepaliko abejingų ir šiemet tiek žiūrovų, tiek ir, tikiuosi, kitų dalyvių“, – sakė VšĮ „Klaipėdos šventės“ direktorius Romandas Žiubrys.

Nepaisant džiaugsmo dėl puikiai pavykusios eisenos, direktorius iš karto paminėjo, jog neverta užmigti ant laurų – reikia pradėti jau ruoštis jubiliejinei kitų metų eisenai, nes kartelė yra užkelta aukštai, todėl reikia pranokti šių metų sėkmę.

Įteikinėdamas dovanas padėką rėmėjams bei partneriams išreiškė ir Uosto direkcijos generalinis direktorius Arvydas Vaitkus.

„Labai džiaugiuosi, kad visi dalyvavo taip išradingai. Paįvairindami. Nesikartodami“, – sakė jis. Kartu generalinis direktorius pripažino, jog jam norėjosi didesnio žmonių kiekio šventėje, tačiau čia pat šmaikštaudamas pridūrė, jog „kolektyvas sakė, kad aš apart mero nemačiau nieko“.

Dovanėlės buvo įteiktos tik labiausiai išsiskyrusioms bei pastebėtoms bendrovėms, t.y.: Karinių jūrų pajėgų orkestro atstovams, Lietuvos aukštajai jūreivystės mokyklai, „Smiltynės perkėlai”, telekomunikacijų bendrovei „Balticum“, „Limarko“ grupei, „Klaipėdos naftai“, „Lietuvos geležinkeliams“, „Klaipėdos Smeltei“,  Klaipėdos technologijų mokymo centrui, organizacijai „Rinkis Klaipėdą“ , Linksmosioms pėdutėms“ ir kt.

Taip pat buvo apdovanotos ir 5 įmonės, surinkusios daugiausiai „patiktukų“ socialinėse medijose. Organizatoriai pripažįsta, jog jas išrinkti ir išskirti nebuvo paprasta.

Penkta vieta atiteko „DFDS Seaways“ įmonei, 4-ąją vietą pelnė Lietuvos jūrų muziejus, 3-ąja džiaugėsi „Vlantana“. Nors ir buvo kilusios diskusijos dėl dviejų pirmųjų vietų, komisija nusprendė, jog 2-oji atitenka įmonei „Bega“, o pirmoji – Vakarų laivų gamyklai.

Apdovanojimuose dalyvavę svečiai turėjo išskirtinę galimybę pirmieji pamatyti filmuką, sumontuotą iš gražiausių Jūros šventės eisenos akimirkų, kurios kėlė plačią šypseną auditorijai ir šildė itin maloniais prisiminimais.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”5″ images=”42688,42689,42690,42691,42692,42693,42694,42695,42696,42697,42698,42699,42700,42701,42702,42703,42704″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Uostas ir jūra

Kruizinės laivybos sezono startą paskelbė muzikuojantis laineris

Šaltą, vėjuotą ir lietingą antradienio vidurdienį Klaipėdos uoste prisišvartavo pirmasis šiemet kruizinis laivas. Laineriui „Le Bellot” – tai ir pirmasis ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Atgimimo aikštės konkursas „pakibo“ dėl vieno dokumento

Nors kovo 7 d. Klaipėdos savivaldybė teigė, jog maždaug po mėnesio paaiškės, ar konkurso dalyvių pateikti pasiūlymai atitinka visus reikalavimus ir ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Klaipėdos meras: „Esu stabdis pinigų taškymui ir kreiviems projektams“ 

Pirmus savo darbo metus apžvelgęs uostamiesčio meras Arvydas Vaitkus teigia, jog pajuto, kad ši kėdė nėra pati minkščiausia, bet labai prasminga. ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This