„Studija” perdainavo „Vaikystę”

Kultūra

[vc_row][vc_column][vc_column_text]„O kaip norėčiau aš vėl sutikti rytą pas mamą, kai tyliai kalba už durų mama, lyg sektų pasaką slaptingą“ – šį tekstą Lietuvoje niūniuoja ištisos kartos. Keturis dešimtmečius be pertraukos grojanti uostamiesčio muzikinė grupė „Studija“ gerbėjams pristatė naują šios dainos versiją.

Pranešime cituojamas grupės „Studija“ vokalistas ir dainų autorius Steponas Januška sako, kad be vizitine grupės kortele tapusios dainos nepraeina nė vienas koncertas, tad visa grupė nutarė dainą atnaujinti.

Prie įrašų prisidėjo ir jaunasis uostamiesčio būgnininkas, vos 4-erių grupės pritariančiosios vokalistės Editos sūnus Dominykas, įdainavęs frazę „mama, mama, mama“.

Pranešime teigiama, kad įvairiose miestų šventėse, renginiuose ir privačiuose vakarėliuose bei klubuose aktyviai koncertuojanti grupė savo gerbėjams paruošė ir naujų, nuotaikingų, vasara dvelkiančių dainų, kurias jau netrukus gerbėjai galės išgirsti radijo stotyse. O rudenį numatomas ilgai brandintas naujas grupės albumas.

Klaipėdiečių grupė „Studija“ koncertuoja jau 40 metų. Nė viena Lietuvos muzikos grupė tokia nenutrūkstančia karjera pasigirti negali. Beveik visi grupės nariai joje groja nuo pat jos įkūrimo. Dainas kuria Steponas Januška ir Virginijus Pažemeckas, grojantis gitara, klavišiniais groja Raimondas Jonutis, mušamaisiais – Valdas Galdikas, pritaria Edita Bodrovaitė ir naujausias grupės narys – bosine gitara grojantis Paulius Stonkus.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=250&v=9TV2TwClqg0″ align=”center”][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Sausio 15-osios balius - vokalistų ir šokėjų skriaudykla*

Spyglys labai didžiuojasi, gavęs pakvietimą į balių su koncertine programa Klaipėdos prijungimo prie Lietuvos 100 metų sukakties proga. Ir visiems ...
2023-01-09
Skaityti daugiau

Miestas

Mirė rašytojas Sigitas Poškus

Naktį į gegužės 29-ąją eidamas 64-uosius metus mirė klaipėdietis vaikų rašytojas, poetas Sigitas Poškus. S. Poškus, debiutavęs 1991 m. poezijos ...
2021-05-29
Skaityti daugiau

Regionas

Juodkrantės kurorto dienos - per „mindaugines"

Pranešama, kad Juodkrantės kurorto dienos vyks ir šiemet, ilgąjį savaitgalis liepos 3-6 dienomis. Šventėje suplanuoti Lino Adomaičio, Nedos ir Olego Ditkovskio, ...
2020-06-05
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This