Dėl kandidatavimo į prezidentus apsispręs po mėnesio

Politika

Klaipėdoje gyvenantis filosofas Arvydas Juozaitis savaitgalį vykusio Lietuvių tautininkų ir respublikonų sąjungos (LTRS) organizuoto tautinių jėgų sąskrydžio metu pareiškė, kad apie galutinį savo sprendimą dėl kandidatavimo Lietuvos prezidento rinkimuose jis viešai paskelbs rugsėjo viduryje.

Arvydas Juozaitis teigia neabejojantis, jog apsisprendus dalyvauti prezidentinėje rinkiminėje kampanijoje jis „būtų labiausiai puolamas visų politinio elito kandidatų”. Martyno Vainoriaus nuotr.

LTRS pranešime teigiama, kad sąskrydžio metu A. Juozaitis kalbėjo apie „grįžimo prie Sąjūdžio vertybių aktualumą, apie būtinybę svarstyti ir drauge su kitais gausiais bendraminčiais parengti bendrą veiksmų programą, stiprinant nacionalinę valstybę”.

Sąskrydžio dalyviams A. Juozaitis pristatė savo valstybės politikos gaires „Lietuva yra čia“.

Buvęs Seimo narys ir sąjungos strateginio komiteto pirmininkas Gintaras Songaila tvirtina, kad paramos A. Juozaičio dalyvavimui prezidento rinkimuose judėjimas auga. Sąskrydžio dalyviai, anot pranešimo, vieningai palaikė A. Juozaičio ketinimą sugrįžti į viešąją politiką bei teikė įvairius siūlymus ir kritines pastabas dėl galimos rinkimų kampanijos idėjinių ir organizacinių nuostatų.

A. Juozaitis teigė neabejojantis, jog apsisprendus dalyvauti prezidentinėje rinkiminėje kampanijoje „jis būtų labiausiai puolamas visų politinio elito kandidatų”.

„Joks kitas kandidatas nesulauks tokios aštrios visų politinio elito kandidatų kritikos kaip tas, kuris į šią kovą ateis ne iš dabartinės politinės sistemos, o iš Atgimimo Sąjūdžio siekių įgyvendintojų fronto“, – pranešime cituojamas A. Juozaitis.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Arvydas Juozaitis pristatys dvi savo knygas

Vasario 27 d., antradienį, 17 val., Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešojoje bibliotekoje (Turgaus g.8) įvyks pirmasis „Klaipėdos knyga 2023“ ...
2024-02-22
Skaityti daugiau

Kultūra

Pristatys antrąją Arvydo Juozaičio knygą „Kauno saulė"

Tęsiant renginių ciklą „Lietuviška knyga. Ar skaitei?“, vasario 13 d., 17.30 val. , Klaipėdos miesto savivaldybės I. Kanto viešosios bibliotekos ...
2024-02-06
Skaityti daugiau

Regionas

Istorijų opera „Klaipėda" skambės Tauragėje ir Šilutėje

Vienas naujausių Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro spektaklių – mažasis spektaklis istorijų opera „Klaipėda“ išvyksta gastrolių: kovo 7 d. 18 val. ...
2024-01-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This