Baigta komplektuoti „Neptūno” ekipa

Sportas

Klaipėdos „Neptūnas“ skelbia pasirašęs sutartį su pastaruosius du sezonus Panevėžio „Lietkabelio“ garbę gynusiu įžaidėju Lorenzo Williamsu. Su 33-ejų amerikiečiu sudaryta vienerių metų sutartis.

bcneptunas.lt nuotr.

„Tai buvo paskutinis mūsų dėlionės nežinomasis, – tinklalapiui „bcneptunas.lt“ sakė treneris Kazys Maksvytis. – Renkantis šį žaidėją reikėjo atsižvelgti į jau turimą sudėtį. Mums reikėjo kūrėjo, patyrusio žaidėjo, kuris reikalui esant galėtų sustabdyti komandą, nes turime nemažai energingo jaunimo. Atsižvelgdami į finansinę situaciją, manau, kad įsigijome solidų žaidėją.“

L. Williamsas yra puikiai pažįstamas strategui K. Maksvyčiui ir ekipos kapitonui Simui Galdikui, su kuriais 2016 – 2017 metų sezone iškovojo sidabro apdovanojimus šalies pirmenybėse bei Karaliaus Mindaugo taurėje.

„Tikiuosi, kad jis žais taip gerai, kaip žaidė mano treniruojamoje Panevėžio komandoje. Žinau, ką jis gali, žinau, ko jis kartais negali, bet nuo to man bus tik lengviau. L. Williamsas turi ne tik gerus krepšinio įgūdžius, bet ir žmogiškąsias savybes“, – sakė Klaipėdos ekipos treneris.

Praėjusiame sezone Europos taurės grupių etape L. Williamsas užėmė penktąją vietą pagal rezultatyvius perdavimus – vidutiniškai šeši taškus atnešę perdavimai per susitikimą. Įžaidėjas per 25 minutes dar pridėdavo po 5,1 taško, atkovodavo po 2,3 kamuolio bei rinkdavo po 7,1 naudingumo balo.

„Betsafe–LKL“ čempionate veteranas ant parketo praleisdavo po 24 minutes, pelnydavo po 7,2 taško, atlikdavo po 5,3 rezultatyvaus perdavimo bei fiksuodavo 9,7 naudingumo balų vidurkį.

Prieš karjeros etapą Lietuvoje L. Williamsas yra rungtyniavęs Slovakijos, Ukrainos, Vengrijos, Latvijos ir Vokietijos klubuose.

Gynėjas tapo šeštuoju ir paskutiniu „Neptūno“ naujoku šį tarpsezonį. Su uostamiesčio ekipa kontraktus šią vasarą dar sudarė Paulius Dambrauskas, Kyle‘as Weaveris, Osvaldas Olisevičius, sugrįžtantis Jerai Grantas bei nuomos sąlygomis atvykstantis Gytis Masiulis.

Sutartis su „Neptūnu“ turi praėjusiame sezone Klaipėdoje rungtyniavę Tomas Delininkaitis, Laimonas Kisielius, Simas Galdikas, Laurynas Beliauskas, Matas Jucikas, Džiugas Slavinskas ir Arūnas Mikalauskas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Sportas

„Šiauliai“ parklupdė „Neptūną“

Dėl garbės kovojantys „Šiauliai“ dar labiau apkartino reguliariojo sezono pabaigą Klaipėdos „Neptūnui“. Žydrūno Urbono auklėtiniai namuose sekmadienį 104:98 (21:19, 22:33, ...
2024-05-05
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

„Neptūnas“ krito paskutinę akimirką

Klaipėdos „Neptūnas“ jau praktiškai turėjo pergalę savo rankose, tačiau galiausiai trečiąsyk paeiliui trečiadienio vakarą namie krito Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“). ...
2024-05-01
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Kaip sužinoti, ar sklypas turi tikslias ribas?

Nesutarimai su kaimynais, daug laiko ir finansinių išlaidų galintys pareikalauti teisminis bylinėjimaisis, stringantys turto pardavimo procesai – tai tik keletas ...
2024-04-30
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This