„Atlantas” nesugebėjo įveikti ir autsaiderių

Sportas

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Trečiadienio vakarą vykusių Lietuvos futbolo A lygos rungtynių su paskutinėje lentelės vietoje esančioje „Jonava” metu beveik visas rungtynes pirmavęs Klaipėdos „Atlantas” per paskutines pagrindinio laiko sekundes išleido iš rankų savo pranašumą ir mačas baigėsi lygiomis 1:1 (1:0).

Martyno Vainoriaus nuotr.

„Atlanto” naujokas Bruno Lemečevskis smūgiu iš vartininko aikštelės išvedė saviškius į priekį jau 7 rungtynių minutę.

Atsidūrusi besivejančiųjų vaidmenyje, Jonavos komanda pastebimai suaktyvėjo. Greita svečių ataka baigėsi Ernesto Veliulio smūgiu į virpstą. O Michaelo Thuique smūgį galva šuolyje sugavo „Atlanto“ vartų sargas Dawidas Smugas.

Antrame kėlinyje abi komandos aktyviai dalyvavo puolamuosiuose veiksmuose. Iš paskutinės turnyro lentelės vietos siekianti pabėgti „Jonava“ bandė bent išlyginti rezultatą, o „Atlantas“ rezgė pavojingus kontrišpuolius.

Kurį laiką Klaipėdos „Atlantui” teko versti be vieno žaidėjo, nes dėl dviejų geltonų kortelių iš aikštės 84 min. buvo pašalintas Tadas Labukas. Pasinaudodama persvara Jonavos komanda 90 minutė išlygino rezultatą – taikliai smūgiavo Mohamedas Emi Djabrailovas.

Baigiantis pridėtam rungtynių laikui „Atlantas” turėjo puikią progą išplėšti pergalę, bet Omaras Diarra smūgiavo į skersinį.

Kitas rungtynes klaipėdiečiai žais jau šeštadienį išvykoje su trečią vietą dabar užimančiu Kauno „Stumbru”.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=qhIabOs0dkk” align=”center”][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Gabrielius Mažeika tęs karjerą Jonavoje

Nuo 2019 metų Klaipėdos „Neptūno-Akvaservis“ komandai atstovavęs Gabrielius Mažeika pasirašė ilgalaikę sutartį su Jonavos klubu. Neptūno-Akvaservis“ šį sezoną savo kelią ...
2024-03-07
Skaityti daugiau

Aplinkosauga

Klaipėda patenka tarp kai kuriuos oro taršos rodiklius viršijančių miestų

Valstybinio aplinkos oro monitoringo duomenimis, 2023 m. teršalų koncentracijos daugelyje oro kokybės tyrimų (OKT) stočių šalyje buvo mažesnės nei ankstesniais ...
2024-02-02
Skaityti daugiau

Sportas

Jonaviškiai sutriuškino „Neptūno" futbolininkus

Šeštadienį Jonavoje vykusių LFF I lygos rungtynių metu FC „Neptūnas” į savo vartus praleido net 5 įvarčius ir šeimininkams nusileido ...
2021-04-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This