Klaipėdoje įsikūrė psichologijos mokykla

Švietimas

Rugpjūčio 23 d. Klaipėdoje duris atveria „Psichologijos mokykla 360″, siūlanti neformalias psichologijos studijas suaugusiems. Anot pranešimo, tai vienintelė tokio pobūdžio mokykla Vakarų regione.

„Jos atidarymui ruoštasi visus metus: buvo dirbama su 14 lektorių ir 54-iais mokymų dalyviais, kurių pagalba išgryninta įdomiausia studijų programa ir patogiausias dirbantiems žmonėms formatas. Į moderniai įrengtas, jaukias patalpas kviečiami mokytis motyvuoti, sąmoningi žmonės, ieškantys būdų, kaip psichologiją pritaikyti gyvenimui. Mintis atidaryti mokyklą, kurioje būtų pateikiamos psichologijos žinios, iš karto praktiškai pritaikomomis gyvenime, mokyklos įkūrėjai Gintei Žilinskienei gimė jau prieš 18 metų. Tuo metu dėstydama organizacijų psichologiją universitete Gintė susidūrė su kitokio studijų formato poreikiu”, – rašoma pranešime.

Mokykla siūlo per 60 skirtingų temų iš 9-ių studijų modulių. Mokymų dalyviai galės gilinti žinias asmenybės, santykių, šeimos, darbo, kognityvinės psichologijos, emocijų ir streso valdymo bei daugelyje kitų sričių.

„Mokymai vyksta mažose grupėse, po darbo valandų, todėl itin patogu derinti įsipareigojimus su asmeniniu tobulėjimu“, – cituojama džiaugėsi „Psichologijos mokyklos 360″ vadovė Sonata Lygnugarienė.

Pagrindinis reikalavimas stojantiems – motyvacija, todėl su visais norinčiai studijuoti rengiami individualūs pokalbiai.

„Tikimės, kad mūsų mokykla suteiks galimybę gilinti praktines psichologijos žinias bei realiai pritaikyti psichologiją gyvenime. Ateityje planuojame pasiūlyti programas ir jaunimui, taip pat neatmetame galimybės plėstis į kitus didžiuosius miestus“, – teigia Sonata Lygnugarienė.

1 Comment

  1. Marius

    Sveiki,

    Ar šis pcihologijos mokslas yra mokamas?

    Pagarbiai Marius

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sveikata

Klaipėdoje gimusiems ankstukams – gyvybiškai svarbi dovana

Klaipėdos universiteto ligoninės (KUL) Neonatologijos centre – nauja moderni įranga, padėsianti naujagimiams, kurie į pasaulį atkeliavo ne laiku ir per ...
2023-07-11
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Kultūra

Teatro dienos proga - padėkos aktoriams

Trečiadienio vakarą, Tarptautinės teatro dienos proga, Klaipėdos dramos teatre jau ketvirtą kartą įteiktos nominacijos „Mūza“ ir padėkos šios įstaigos aktoriams. 
2019-03-28
Skaityti daugiau

Sveikata

Klaipėdos universitete – Lietuvos psichologų kongresas

Klaipėdos universitete (KU) šiomis dienomis vyksta didžiausias psichologijos specialistų renginys – Lietuvos psichologų kongresas „Psichologija vakar, šiandien ir rytoj“. Tradicinis renginys ...
2018-05-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This