Mindaugas Mockus kviečia vaikus mokytis krepšinio

Sportas

Berniukai, gimę 2011-2012 m., kviečiami krepšinio paslapčių mokytis Klaipėdos Vlado Knašiaus krepšinio mokykloje.

M. Mockus su auklėtiniais.

Treneris Mindaugas Mockus, praeityje buvęs profesionalus krepšininkas ir daug metų gynęs Klaipėdos „Neptūno“ komandos garbę bei atstovavęs Lietuvos jaunimo rinktinėms, 2011 m. dėl traumos baigė karjerą ir pradėjo savo patirtimi dalintis su mokyklos auklėtiniais.

M. Mockaus treniruojami 2003 m. gimę berniukai, būdami 11-13 m. dukart laimėjo Žemaitijos moksleivių krepšinio čempionatą, vėliau dalyvaudami Lietuvos moksleivių krepšinio lygoje visus keturis kartus pateko į finalo ketvertą, kartą tapo vicečempionais bei dukart dalyvavo Europos jaunimo krepšinio lygoje – ten pasidabino medaliais.

Keturi trenerio auklėtiniai jau dalyvavo Lietuvos jaunučių krepšinio rinktinės stovyklose, o perspektyvių vaikinų komandoje yra ir daugiau.

„Bet ne tai svarbiausia“, – sako treneris.

„Ne visi sportuojantys tampa profesionaliais sportininkais. Kaip ir muzikos mokyklas lankantys moksleiviai nebūtinai pasirenka muzikanto kelią ar būna garsiais kompozitoriais. Sportuojantys vaikai auga sveikesni, turi mėgstamą užsiėmimą, jie neturi laiko „šlifuoti šaligatvių“ ar ištisas valandas žaisti kompiuterinius žaidimus, niekada nesusidūriau, kad mano auklėtiniams rūpėtų žalingi įpročiai. Vaikai išmoksta dirbti komandoje, būti draugiški, vieningi ir atsakingi. O jeigu jie tampa priklausomi nuo krepšinio, man tai suteikia didžiausią džiaugsmą. Tuomet žinau, kad darbą atlikau gerai“, – savo filosofija dalijasi M. Mockus.

Trenerio Mindaugo Mockaus tel.nr. +370 670 83284.

Facebook: Mindaugo Mockaus krepšininkai

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika

Prezidentas siūlo papildomą NPD vaikus auginančioms šeimoms

Prezidentūra praneša, jog šalies prezidentas Gitanas Nausėda teikia Seimui Gyventojų pajamų mokesčio (GPM) įstatymo straipsnių pakeitimo įstatymo projektą, kuris parengtas ...
2023-10-23
Skaityti daugiau

Svarbu, Veidai

Nemokėdamas lietuvių kalbos šalyje esi tik svečias

26 metų klaipėdietė Katerina Berezovskaja 2022 metais įkūrė online mokyklą AmberLingua, kurioje moko lietuvių kalbos. Per tą laiką ji surado ...
2023-10-01
Skaityti daugiau

Mums rašo

Klaipėdos valdžios planas - miestas be vaikų

Jei kitų miestų valdžios norėtų „išstumti“ vaikus iš savo teritorijų, nuoširdžiai rekomenduočiau pažvelgti į Klaipėdos miesto pavyzdį. Jaunų šeimų „išstumimo ...
2023-09-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This