Supažindins su profesiniu mokymu

Švietimas

Šią vasarą startavęs 10-ties edukacinių-pramoginių renginių ciklo „Profesinis mokymas – tavo ateities karjera!”, kurio tikslas – keisti požiūrį į profesinio ugdymo galimybes,  rengėjai rusėjo 14 d. nuo 12 iki 18 val. lankysis ir Klaipėdoje,  Teatro aikštėje.

Anot organizatorių, šio renginio metu dalyviai bus supažindinami su profesinio mokymo ateities perspektyvomis, karjeros galimybėmis, verslo įmonėse naudojamomis inovatyviomis technologijomis bei sėkmės pavyzdžiais.

Šiauliuose vykusio renginio akimirka.

Renginio dalyviai galės apsilankyti Lietuvos inžinerinės pramonės asociacijos LINPRA Infomobilyje ir išbandyti bei pasimatuoti profesijas „gyvai“. Svarstantys, kokį profesinį kelią pasirinkti ar norintys atnaujinti profesijos žinias, galės užduoti rūpimus klausimus ir pasikalbėti su renginio svečiais, o visi atėjusieji – dalyvauti interaktyviose diskusijose apie tai, kaip įmonėms diegiant vis naujas šiuolaikines technologijas kinta profesinis mokymas ir pačios profesijos.

Darbuotojų atrankos agentūros „ManPower“ vadovė Božena Petukonė-Šabanienė pristatys profesinį išsilavinimą įgijusių žmonių darbo užmokesčio ir karjeros galimybes. Savo sėkmės istorijomis dalinsis ir Vytautas Petkūnas, Lietuvos inžinerinės pramonės asociacijos LINPRA Prezidiumo narys, Visagino technologijos ir verslo profesinio mokymo centro direktorius bei Dovilė Rimšaitė, UAB „Baltec CNC Technologies“ Administracijos reikalų vadovė.

Pokalbiuose ir diskusijose patarimais ir įžvalgomis dalinsis Lietuvos inžinerinės pramonės asociacijos nariai, nacionalinių ir savivaldos institucijų bei verslo įmonių atstovai, darbo rinkos ekspertai, profesinio mokymo įstaigų atstovai, karjeros ir profesinio orientavimo specialistai. Pagrindinės diskusijų temos: darbdavių lūkesčiai darbuotojams, sparčios karjeros galimybės, profesinio mokymo privalumai, inovacijos ir kt.

Projektą inicijuoja Kvalifikacijų ir profesinio mokymo plėtros centras.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Transportas

Dėl padėties Teatro gatvėje - revoliucinės nuotaikos

„Arba kavinėms leidimus atimti – daryti revoliuciją”, – gynė Klaipėdos vicemeras Algirdas Kamarauskas savivaldybės sprendimą Teatro gatvėje leisti automobilius statyti ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

Spyglys

Iki scenos privažiuoti nepavyko?*

Trečiadienio vakarą Spyglys buvo nusprendęs ne tik pasivalkioti po tuščią kaip visada mūsų senamiestį, bet ir nelaukdamas kol koks stiliaus ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Miestas

Naujuosius Klaipėda pasitiks su lazerių šou

Ledo pramogos, šiuolaikiniai muzikos ritmai ir spalvingas lazerių šou – tokį šventinį kokteilį kviečia skanauti naujametinė Klaipėda. Šventiniu epicentru tradiciškai ...
2023-12-31
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This