Pirmasis visiškai atviras naujienų portalas
2018-09-06 |
Birželio pabaigoje išankstinį naujos alaus daryklos „Švyturys Brewery“ atidarymą surengusi bendrovė „Švyturys-Utenos alus” paskelbė apie tai, kad šis objektas oficialiai bus atidarymas penktadienį, rugsėjo 7-ąją.
Bus atidaroma ir alaus darykla, ir gastrobaras „Švyturys Bhouse“.
Pranešime rašoma, kad šioje darykloje vykusias atviras ekskursijas po gamybines patalpas jau aplankė apie 7 tūkst. smalsuolių.
Gastrobare numatyta linksminti svečius gyva muzika ir originaliais renginiais, o prie plataus čia verdamo gėrimo pasirinkimo tiekti kruopščiai priderintus maisto patiekalus. Taip pat darykloje įrengta ekspozicija, atskleidžianti ne tik alaus daryklos, bet ir viso mūsų pajūrio krašto aludarystės istoriją.
Oficialus „Švyturys Brewery“ alaus daryklos atidarymas bus švenčiamas visą savaitgalį – rugsėjo 7-9 d. Išbandyti naujojo gastrobaro scenos atvyksta grupės „Golden Parazyth”, „Los Secretos de Pablo”, „Colours of Bubbles” ir „Parranda Polar”. Taip pat muziką gros didžėjai Audrius Kaštonas (soul, funk, raggea, disco) ir Dj 2YouKaukė (soul, funk, raggea, disco).
Atidaryme nusipirkę bilietus lankytojai galės patekti į degustacijas ir ekskursijas po daryklą, o barzdočiai – į barzdaskučių „Men‘s spot“ kampą.
„Ši vieta turi savo charakterį, čia pasaulines tendencijas perteiksime klaipėdietišku stiliumi, o visam koncepcijos išpildymui turime paruošę ne vieną staigmeną. Įvairias maisto kultūras derinsime su alumi, kviesime kulinarus ne tik iš Lietuvos, bet ir užsienio, eksperimentuosime savo maisto rūkykloje. Žmonių laisvalaikis – didžiulė atsakomybė, bet ir idėjų netrūksta. Tikimės, kad šis objektas taps ir regiono kultūriniu švyturiu“, – pranešime žada „Švyturys Bhouse“ gastrobaro šeimininkai Martyna Feser ir Raimondas Baublys.
Parašykite komentarą