Oficialiai atidaroma alaus darykla

Verslas

Birželio pabaigoje išankstinį naujos alaus daryklos „Švyturys Brewery“ atidarymą surengusi bendrovė „Švyturys-Utenos alus” paskelbė apie tai, kad šis objektas oficialiai bus atidarymas penktadienį, rugsėjo 7-ąją.

Bus atidaroma ir alaus darykla, ir gastrobaras „Švyturys Bhouse“.

Pranešime rašoma, kad šioje darykloje vykusias atviras ekskursijas po gamybines patalpas jau aplankė apie 7 tūkst. smalsuolių.

Gastrobare numatyta linksminti svečius gyva muzika ir originaliais renginiais, o prie plataus čia verdamo gėrimo pasirinkimo tiekti kruopščiai priderintus maisto patiekalus. Taip pat darykloje įrengta ekspozicija, atskleidžianti ne tik alaus daryklos, bet ir viso mūsų pajūrio krašto aludarystės istoriją.

Oficialus „Švyturys Brewery“ alaus daryklos atidarymas bus švenčiamas visą savaitgalį – rugsėjo 7-9 d. Išbandyti naujojo gastrobaro scenos atvyksta grupės „Golden Parazyth”, „Los Secretos de Pablo”, „Colours of Bubbles” ir „Parranda Polar”. Taip pat muziką gros didžėjai Audrius Kaštonas (soul, funk, raggea, disco) ir Dj 2YouKaukė (soul, funk, raggea, disco).

Atidaryme nusipirkę bilietus lankytojai galės patekti į degustacijas ir ekskursijas po daryklą, o barzdočiai – į barzdaskučių „Men‘s spot“ kampą.

„Ši vieta turi savo charakterį, čia pasaulines tendencijas perteiksime klaipėdietišku stiliumi, o visam koncepcijos išpildymui turime paruošę ne vieną staigmeną. Įvairias maisto kultūras derinsime su alumi, kviesime kulinarus ne tik iš Lietuvos, bet ir užsienio, eksperimentuosime savo maisto rūkykloje. Žmonių laisvalaikis – didžiulė atsakomybė, bet ir idėjų netrūksta. Tikimės, kad šis objektas taps ir regiono kultūriniu švyturiu“, – pranešime žada „Švyturys Bhouse“ gastrobaro šeimininkai Martyna Feser ir Raimondas Baublys.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Be kategorijos, Sportas

Dėl lengvatų sportui savivaldybė negaus 209,7 tūkst. eurų

Klaipėdos savivaldybė ne tik tiesiogiai remia profesionalųjį sportą, bet ir teikia mokesčių lengvatas asmenims, remiantiems reprezentacines komandas. Meras siūlo savivaldybės ...
2023-12-04
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas, Svarbu

Jubiliejinė „Švyturio“ Klaipėdos ateities stipendija - violončelininkei

Šiemet jau dešimtą kartą vykęs „Švyturio“ Klaipėdos ateities stipendijos konkursas penktadienio popietę pasiekė kulminaciją – paskelbta, jog 5000 eurų atitenka ...
2023-10-13
Skaityti daugiau

Aplinkosauga

Kviečia į Tvarumo laboratoriją ir diskusiją prie jūros su koncertais

Rūpestis gamta šiemet suvienijo ekošvietimo ir kultūros srityje didelę patirtį sukaupusį Lietuvos jūrų muziejų ir aplinkosaugos akcijų bei festivalių iniciatorių ...
2023-08-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This