Klaipėdoje – pirmasis Lietuvos riedlenčių čempionatas

Fotoreportažai, Sportas, Svarbu

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Šeštadienį Klaipėdoje, Sąjūdžio parke vyko pirmasis Lietuvos atviras riedlenčių čempionatas.

Pasak Lietuvos riedlenčių federacijos prezidento Justino Ivoškos, pirmajame oficialiame čempionate dalyvauja ne tik riedlentininkai iš įvairių Lietuvos regionų, bet ir svečiai iš Latvijos. Prieš kvalifikacinius važiavimus iš viso buvo užsiregistravę per 20 šio sporto entuziastų.

Lietuvos riedlenčių federacijos prezidentas Justinas Ivoška viliasi, kad mūsų šalies riedlentininkų rinktinė galbūt jau galės startuoti 2024 m. vyksiančiose Paryžiaus olimpinėse žaidynėse. Palmiros Mart nuotr.

„Čempionato tikslas yra turėti dalyvių reitingą, kad galėtume sudaryti Lietuvos riedlentininkų rinktinę, nes riedlentės yra paskelbtos olimpiniu sportu ir 2020- ais metais startuos Tokijo olimpinėse žaidynėse”, –  „Atvirai Klaipėdai” sakė J. Ivoška.

Paklaustas, kada Lietuva su savo riedlentininkų rinktine jau galėtų startuoti Olimpiadoje, federacijos vadovas samprotavo, kad, ko gero, galima galvoti apie 2024-ais metais Paryžiuje vyksiančias olimpines žaidynes. „Kadangi viskas vystosi taip sparčiai, Paryžiuje gal jau ir turėsime kokių nors delegatų”, – vylėsi jis.

Paprašytas įvertinti naująjį Sąjūdžio riedlenčių parką, J. Ivokša teigė, jog jis yra pastatytas kokybiškai.

„Džiaugiamės, kad pagaliau Lietuva pradėjo investuoti į betoninius sky parkus, kas turi daug didesnį išliekamumą. Čia yra pagrindinės disciplinos – vadinamoji street arba gatvių sekcija ir vadinamoji parko disciplina. Taip ir Olimpinėse žaidynėse bus skirstoma – tie, kas važinėja street disciplina, ir kas – parko disciplina”, – pasakojo riedlenčių federacijos prezidentas, nuskubėjęs komentuoti pirmosios grupės kvalifikacinio važiavimo.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”47136,47137,47138,47139,47140,47141,47142,47143,47144,47145,47146,47147,47148,47150,47152,47130″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Veidai

KU olimpinė viltis irkluotoja Dovilė Rimkutė išvyko rengtis Paryžiaus olimpiadai

Geriausia 2023 m. Klaipėdos universiteto (KU) sportininkė, irkluotoja Dovilė Rimkutė, dar tituluojama KU olimpine viltimi, kone pusmečiui atsisveikino su uostamiesčiu, ...
2024-01-16
Skaityti daugiau

Švietimas

Klaipėdiečiams moksleiviams - astronomijos ir astrofizikos olimpiados apdovanojimai

Iš Tarptautinės astronomijos ir astrofizikos olimpiados( IOAA), vykusios Lenkijos Chožuvo mieste, Lietuvos komanda grįžo su bronzos medaliu ir dviem pagyrimo ...
2023-08-22
Skaityti daugiau

Švietimas

NMA matematikos olimpiadoje puikiai pasirodė ir klaipėdiečiai

Pirmąją žiemos dieną daugiau kaip penki šimtai mokinių iš visos Lietuvos susitiko Kaune, kad išsiaiškintų, kurie iš jų matematines mįsles ...
2018-12-02
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This