Rektoriaus popietės bendruomenei ir partneriams

Švietimas

Klaipėdos universitetas, prasidėjus naujiems akademiniams metams, rengia KU rektoriaus popietes, į kurias arbatos puodelio bus kviečiami akademinės bendruomenės atstovai, studentai, universiteto ambasadoriai, socialiniai ir verslo partneriai.

Laikinai Klaipėdos universiteto pareigas einantis prof. dr. Artūras Razbadauskas, siedamas glaudžiau bendradarbiauti su bendruomene ir partneriais, kvies neįpareigojančiam pokalbiui: aptarti esamą situaciją, išgirsti lūkesčius ir siekius, ieškoti bendrų sprendimų. KU nuotr.

Laikinai Klaipėdos universiteto pareigas einantis prof. dr. Artūras Razbadauskas, siedamas glaudžiau bendradarbiauti su bendruomene ir partneriais, kvies neįpareigojančiam pokalbiui: aptarti esamą situaciją, išgirsti lūkesčius ir siekius, ieškoti bendrų sprendimų.

Pranešama, kad antradienį, rugsėjo 11 dieną, 14.30 val. Rektoriaus pasitarimų kambaryje į pirmąją Rektoriaus popietę rinksis Klaipėdos miesto tarybos nariai, Klaipėdos universiteto ambasadoriai, kurie yra baigę studijas, dirbę ar iki šiol dirbantys KU. Šiuo metu Klaipėdos miesto taryboje yra 13 Klaipėdos universiteto ambasadorių, kuriais universitetas ypač didžiuojasi.

Ketvirtadienį, rugsėjo 13 dieną, 14 val., į antrąją Rektoriaus popietę bus kviečiama Klaipėdos miesto mero pavaduotoja Judita Simonavičiūtė, Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas, Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos Švietimo skyriaus vedėja Laima Prižgintienė, Klaipėdos Vytauto Didžiojo gimnazijos direktorius Stasys Ruiba ir Klaipėdos „Žemynos“ gimnazijos direktorė Rita Podoliankienė.

Su Savivaldybės ir švietimo įstaigų atstovais A. Razbadauskas aptars Klaipėdos miesto ekonominės plėtros strategijoje iki 2030 metų suformuluotus tikslus ir uždavinius, vienas iš kurių – įsteigti universitetinių klasių ir universitetinę ikimokyklinę įstaigą, gimnaziją ir progimnaziją. Tuo tarpu Klaipėdos universiteto veiklos priemonių optimizavimo 2018–2019 metų plane suformuluotas uždavinys – padėti ugdyti talentus ir rengti specialistus regionui, įsteigiant universitetinę gimnaziją.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Socialinėje foto parodoje - apie mamos ir sūnaus susitikimus

Balandžio 30 d., antradienį, 15 val., Klaipėdos universiteto Aula Magna konferencijų salėje (H. Manto g. 90-1) vyks foto parodos atidarymas ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Švietimas

Pradeda veikti universiteto STEAM centras

Klaipėdos universitete (KU) oficialiai atidarytas metodinis STEAM centras. Tai pirmasis iš trijų Lietuvoje numatytų sukurti metodinių centrų. Jo komanda veiklą ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Švietimas

Klaipėdoje - pirmasis šalyje metodinis STEAM centras

Pernai rugsėjį veiklą pradėjusi Klaipėdos universiteto (KU) metodinio STEAM centro komanda balandžio 12 d. simboliniu juostos kirpimu pažymės pirmojo Lietuvoje ...
2024-04-02
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This