Atstatydins Senojo turgaus vadovą?

Svarbu, Verslas

„Atvirai Klaipėdai” sužinojus, jog uostamiesčio Senojo turgaus direktorius Arvydas Gaudiešius skaičiuoja paskutines savo darbo šiose pareigose dienas, nei jis pats, nei Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas portalo žurnalistei šios informacijos nei patvirtino, nei ją paneigė.

Ne paslaptis, jog Klaipėdos miesto valdžia ne kartą lygino Naujojo ir Senojo turgaus vadovų sugebėjimus tvarkytis savo valdose ir tie palyginimai būdavę ne Senojo turgaus vadovo naudai.  Palmiros Mart nuotr.

Tačiau S. Budino toks žurnalistės klausimas nenustebino. UAB „Senasis turgus” valdančios Klaipėdos savivaldybės administracijos vadovas teigė atsakymą turintis suderinti su bendrovės valdyba, nes pats jo dar nežinąs.

Pasiteiravęs valdybos narių S. Budinas sakė, kad direktoriaus pareigų klausimas kitą savaitę galbūt bus sprendžiamas valdybos posėdyje.

Kodėl norima atstatydinti turgaus vadovą, administracijos direktorius nekomentavo, teigęs, jog visus sprendimus priiminėja ne jis, o bendrovės valdyba.

Tuo pačiu klausimu pakalbintas A. Gaudiešius „Atviros Klaipėdos” žurnalistei teigė nieko apie planus jį atstatydinti negirdėjęs.

„Ne, nieko nežinau, dar nenuspręsta, kada bus valdybos posėdis”, – sakė jis.

Paklausus, dėl ko, jo nuomone, jo vadovavimu galėtų būti nepatenkinti ir miesto vadovai, ir bendrovės valdybos nariai turgavietės direktorius sakė negalįs komentuoti to, ko nežinąs.

„Gal kada bus aiškumai, tada ir kalbėkime”, – pokalbį baigė Senojo turgaus direktoriaus pareigas tebeinantis A. Gaudiešius.

3 Comments

  1. Viskas aišku.

    1.Didesniųjų ryklių klanas turi kažką tinkamesnio, suktesnio. 2. Matyt bus didelės rekonstrukcijos, renovacijos ir kiti labai geri senojo turgaus virsmai.O kaip žinome, tokiu atveju labai gerai pinigai plaunasi.///Matyt kažkas nusprendė kad šis direktorius kažin ar sugebės taip dirbti kaip dirba dabar pvz.Karmanovas, naujojo turgaus direktorius..:D)

    Reply
    • sdssdsdsdsf

      100 proc teisybe, sutinku su pirmuoju komentartu

    • ezys

      nes Senasis turgus buvo puikiai tvarkomas, ar ne? 😀 Ir ka jus konkreciai zinote apie plovima, cia gal is savo asmenines patirties? 😉

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Verslas

Nebeliks „Senojo turgaus“: dvi turgavietes valdys viena bendrovė

Po ne vienerius metus trukusių diskusijų ir bandymų atgaivinti Klaipėdos savivaldybės valdomą bendrovę „Senasis turgus“ ir jos teritoriją galiausiai nuspręsta ...
2021-10-14
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Derybose dėl Senojo turgaus - štilis

Derybos dėl Klaipėdos savivaldybės valdomos bendrovės „Senasis turgus“ 49 proc. akcijų pardavimo sustabdytos jau du mėnesius ir neaišku, kada jos ...
2020-12-02
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Senajame turguje kontrolieriai ieškos daugiau direktoriaus nuodėmių

Savivaldybės valdomoje bendrovėje „Senasis turgus“ išsamiai bus ieškoma, ar jos vadovas nepridarė nuostolių. Įmonės veiklos auditą nuspręsta atlikti, kai paaiškėjo, ...
2020-03-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This