Sėkmės istorija

Mums rašo

Loreta Tamošaitienė
2018-09-14

Komentarų: 0

2018 metų rugsėjo 2-9 dienomis Ispanijoje, Alikantės mieste vyko „Erasmus+” jaunimo mainų projekto „Knowing each other“ programa, kurioje dalyvavo komandos iš Ispanijos, Bulgarijos ir Lietuvos. Jai atstovavo Klaipėdos valstybinės kolegijos technologijų fakulteto maisto technlogijų katedros II kurso 8 studentės Laura Gorodeckytė , Ugnė Lukauskytė, Austėja Kaminskytė, Dovilė Savickaitė, Greta Terebeizaitė, Kornelija Barškietytė, Viktorija Pociūtė, Ugnė Daugėlaitė ir dėstytoja Loreta Tamošaitienė.

Programos jaunimo srities tikslai – stiprinti jaunų žmonių, įskaitant mažiau galimybių turinčių, dalyvavimą demokratiniame gyvenime ir darbo rinkoje, aktyvų pilietiškumą,kultūrų dialogą, socialinę įtrauktį ir solidarumą, neformaliojo ugdymo metodais tobulinant jaunų žmonių ir su jaunimu dirbančių asmenų kompetencijas, stiprinant jaunimo sektoriaus ir darbo rinkos ryšį.

Projekto veiklų metu jauni žmonės iš skirtingų Europos Sąjungos šalių tobulino užsienių kalbų, bendravimo ir bendradarbiavimo kompetencijas, žaidė žaidimus, sportavo, rengė teatro pasirodymus, atskirų šalių tematinius vakarus, laisvu laiku vyko į pažintinę ekskursiją laivu į Tabarkos salą, susipažino su Ispanijos, Bulgarijos ir Lietuvos istorija, kultūra ir menu.

Tarptautiniai švietimo projektai labai svarbūs ir naudingi siekiant stiprinti jaunų žmonių įsitraukimą į visuomenės gyvenimą, tarpkultūrinį ir tarpreliginį dialogą, ugdyti bendrąsias vertybes, kritinį mąstymą, iniciatyvumą ir kūrybiškumą, pasitikėjimą ir pasirengimą ateities iššūkiams.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Veidai

Palangiškė atlikėja Justė pataria jaunimui nebijoti rizikuoti

Kai baigus dvyliktą klasę palangiškei Justei teko rinktis savo ateities kelią, sudėtinga nebuvo. Vidinė nuojauta pakuždėjo, kur save realizuoti, tad ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Mums rašo

Baltijos gimnazijoje lankėsi moksleiviai iš Granados

Praėjusią savaitę Klaipėdos Baltijos gimnazijoje lankėsi moksleiviai iš Ispanijos, Colegio Cristo Rey Granada. Iškilmingai pasitikti „Erasmus+“ mainų programoje dalyvaujantys mokiniai ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Mums rašo

Respublikinėje konferencijoje dalintasi patirtimi

Klaipėdos uostamiesčio progimnazijoje šią savaitę vyko respublikinė konferencija „Inovacijos, kompetencijos ir integracija įgyvendinant Erasmus + programos patirtį”. Konferencijos organizatorės – ...
2024-04-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This