Darbėnų gimnazijoje – „Neptūno” desantas

Regionas

Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai, vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis bei asistentas Jurica Žuža apsilankė Kretingos rajono Darbėnų gimnazijoje, įsikūrusią 44 km nuo Klaipėdos. Į savo buvusią mokyklą sugrįžęs strategas labai džiaugėsi sutikęs senus mokytojus ir šiltai atsiliepė apie buvusią auklėtoją, rašo bcneptunas.lt.

„Prie to, kas dabar esu, labai stipriai prisidėjo šios mokyklos mokytojai“, – sakė 41-erių specialistas.

bcneptunas.lt. nuotr.

Aktų salėje prasidėjusiame renginyje žaidėjai ir treneriai buvo pristatyti moksleiviams, norėdami labiau susipažinti krepšininkai paruošė po klausimą apie save. Už teisingus atsakymus gimnazijos moksleiviai buvo apdovanoti „Neptūno“ krepšininkų autografų lapu ir pasinaudoję proga iš karto paprašė žaidėjų parašų. Kaip prizai buvo įteikiami ir bilietai į rungtynes su Panevėžio „Lietkabeliu“.

„Labai džiaugiuosi, kad pavyko su visa komanda atvykti į savo buvusią mokyklą, – sugrįžimo emocijomis dalinosi K. Maksvytis – Smagu matyti tokius laimingus vaikų veidus ir kaip jie myli bei palaiko mūsų komandą.“

Po pirmosios susitikimo dalies aktų salėje, veiksmas persikėlė į mokyklos sporto salę, kur buvo surengti baudų ir tritaškių metimų konkursai. Kiekvienas iš šešių gimnazistų į savo komandą pasirinko po du krepšininkus, o baudų metimų konkurse kiekvienas komandos narys turėjo po tris bandymus.

Nugalėtojų titulą iškovojo moksleivio Kosto Liebaus, Laimono Kisieliaus ir Tomo Delininkaičio trio, pataikęs visas 9 baudas.

Tritaškių metimų konkurse komandos nariai turėjo tik po vieną metimą, todėl vyko labai atkakli kova ir į finalą žengė net dvi ekipos – gimnazisto, Osvaldo Olisevičiaus ir Pauliaus Dambrausko trio bei mokinio Evaldo Paulausko, Arūno Mikalausko ir Lauryno Beliausko komanda, kuri ir iškovojo taikliarankių titulą.

„Susitikimas su „Neptūno“ komanda – tai puiki proga Darbėnų gimnazijos bendruomenei pamatyti savo krašto krepšinio žvaigždes gyvai. Ypač svarbu tai, kad treneris K. Maksvytis yra darbėniškis, kuris visada palaiko savo miestelį, todėl visa Darbėnų bendruomenė ypač gerbia ir myli šį žmogų, – susitikimu su uostamiesčio klubu džiaugėsi gimnazijos direktorė Sonata Litvinienė. – Žaismingi viktorinos klausimai paragino mokinius pasukti galvas ir pasistengti teisingai atsakyti į klausimus. Visi pasidžiaugėme prizais – krepšinio kamuoliu su krepšininkų parašais ir bilietais į rungtynes.“

Sezono metu „Neptūnas“ planuoja aplankyti ir daugiau Klaipėdos miesto bei Vakarų regiono mokyklų. Visi norintys, kad tai būtų jų mokykla, turėtų sugalvoti originalų būdą kaip pakviesti mylimą ekipą ir atkreipti jų dėmesį.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Sportas

„Neptūnas“ 50 minučių trileryje įveikė „Žalgirį“

Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, trečiadienį nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“. Georgios Vovoro kariauna gausiai susirinkusių uostamiesčio ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūnas“ kyla į penktąją vietą

Klaipėdos „Neptūno“ pasaka su Georgios Vovoru tęsiasi. Klaipėdiečiai šeštadienio vakarą namuose rezultatu 88:84 (20:27, 23:14, 31:22, 14:21) patiesė Panevėžio „7bet-Lietkabelį“ ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Regionas

Japoniškame sode Kretingos rajone pražydo sakuros

Sakuros žiedas – vienas svarbiausių simbolių Japonijoje, simbolizuojantis besikeičiantį gyvenimo ciklą. Gėrėjimosi sakurų žiedais šventė Japonijoje vadinama hanami – pažodžiui „žiedų žiūrėjimas“. ...
2024-04-12
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This