Kviečia į susitikimą su Aleksandru Menšikovu

Sveikata

Spalio 9 d. Klaipėdoje lankysis Aleksandras Menšikovas (Maskva, Rusija).

Šiandien vis daugiau žmonių trokšta suprasti ne tik savo fizinę, bet dvasinę prigimtį, gilintis ne į tik į materialias formas, bet pajausti tai, kas yra už visų formų – visame kame esantį dieviškumą, neišsenkantį kūrybos, meilės, sveikatos, puikių santykių šaltinį.

Tačiau gana daug žmonių vis dar yra įsitikinę, jog kažkas kitas gali padėti jiems būti sveikais, laimingais, atsikratyti „blogos karmos”, išspręsti sudėtingus klausimus, „pakrauti energija”…

Aleksandras Menšikovas – jaunas, tačiau neįtikėtinai gilus indigo kartos žmogus sako: „Jūs patys esate sau Meistrai! Jumyse yra neišsenkantys energijos klodai, tik išmokite netrukdyti per jus reikštis gyvenimui, kuris – daug platesnis, daug gilesnis už visus jūsų žinomus mokymus bei praktikas.
Informacija, kuria dalinuosi – mano asmeninis dvasinis kelias. Nereikia mano žodžių priimti kaip „mokymo”, nes ir aš nesistengiu kam nors tapti „mokytoju”. Atvirkščiai, aš kviečiu jus gilintis į pačius save, susipažinti su savo vidiniu Meistru, kuris žino visus atsakymus ir turi galią įgyvendinti visus pokyčius”.

Susitikimas vyks spalio 9 d. 18 val. rusų kalba. Susitikimo vietą praneš į jį užsiregistravusiems žmonėms, kaina – 20 eurų. Registracija: aipasiel@gmail.com, tel. 8 690 37827.

Apie Aleksandrą

Aleksandras Menšikovas yra ryškus indigo kartos atstovas, jaunas, tačiau labai brandus žmogus. Vedamas įgimto vidinio žinojimo ir perduodamas gaunamas dvasinio pažinimo žinias, jis tapo plačiai žinomas ne tik Rusijoje, bet ir kitose šalyse.

Aleksandras yra projekto „Sąmonės revoliucija”/ Революция сознания kūrėjas, Insider12.com autorius.

Baigė Sankt Peterburgo universiteto Žurnalistikos fakultetą, yra V. Potanino fondo laureatas. Profesionaliai studijavo praktinės psichologijos ir marketingo metodus, įšventintas į daugelį dvasinių mokymų bei praktikų. Yra elgesio psichologijos specialistas ir sąmoningumo ugdymo praktikas. Turi didelę asmeninio ir verslo konsultavimo patirtį. Veda autorinius seminarus, konsultuoja.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Veidai

Aleksandras Menšikovas: „Žmogaus gyvenimo kelias - tai meilės ir pasitikėjimo kelias”

Šiandien vis daugiau žmonių atsigręžia į savo dvasinę prigimtį. Vieni jaučia, kad už fizinio, akimis regimo pasaulio yra šis tas, ...
2019-06-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This