Hannos Schaich paroda „Kelias priešakyje“

Regionas

Spalio 5 d. , penktadienį, 20 val. vyks Hannos Schaich parodos „Kelias priešakyje“ (angl. The Path Ahead) atidarymas projektų erdvėje „Kioskas“ (Taikos g. pradžioje, Nidoje).

Pranešama, kad atidarymo metu bus galima susipažinti su menininke ir išgirsti apie jos Nidoje sukurtus kūrinius bei jų istorijas iš pirmų lūpų.

32 metų Hanna Schaich įgijo vizualiųjų menų magistro laipsnį Weißensee meno mokykloje, Berlyne.

Hannos kūriniai sukasi apie svajones ir poreikius, viltis ir strategijas, pabėgimą iš nuobodžios, monotoniškos kasdienybės. Kas mus skatina siekti troškimų? Kas žmonėms, socialioms būtybėms trukdo išpildyti savo aistras? Kada ir kodėl mes kovojame dėl savo tikslų? Kaip išlaikyti savo orumą? Kokios yra mūsų individualios išgyvenimo sostinėje strategijos?

Menininkės video darbai plėtojasi ribose tarp dokumentikos ir fikcijos, tikro komentaro ir surežisuoto pasakojimo. Hannos tekstai ir garsiniai pasakojimai atsiranda veikiami autobiografinių impulsų užduoti klausimus apie individualias išgyvenimo strategijas.

Paroda veiks iki spalio 29 d., renginys vyks anglų kalba.

Organizatoriai dėkoja projekto globėjui Andriui Tamaliūnui už galimybę Neringos miesto gyventojams ir svečiams pristatyti Nidos meno kolonijos rezidentų kūrybą, kuri dažnai reflektuoja Neringos gamtinį bei kultūrinį kraštovaizdį.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Nidoje - kroatės paroda „Smėlyje"

Vasario 3 d., sekmadienį, 15 val. Nidoje projektų erdvėje „Kioskas“ (Taikos g. 11 ) vyks meno kolonijos rezidentės Kristinos Marić parodos ...
2019-02-01
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This