Skautų gatvėje – kova su kelio ženklais

Svarbu, Transportas

Nuo liepos mėnesio tęsiasi slaptas karas Giruliuose esančioje Skautų gatvėje: iš po nakties kažkas joje „išrauna” pastatytus kelio ženklus, o vietoj jų pastato savus.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Neapsikentusi tokios savivalės, praėjusią savaitę Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėja su pareiškimu kreipėsi į uostamiesčio policiją. Valdininkė prašo pareigūnų išsiaiškinti, kas niokoja savivaldybės turtą.

Kaip „Atvirai Klaipėdai” sakė Miesto tvarkymo skyriaus vyriausioji specialistė Milda Enciutė, šis „detektyvas” jau tęsiasi nuo liepos mėnesio.

„Daug tų ženklų dingo, iš viso tris kartus:  įrengiam –  ir dingsta, įrengiam – ir dingsta. Kažkam nepatinka, kaip organizuojamas eismas Skautų gatve. Dingsta su visais stulpais, ženklų neradom”, –  sakė M. Enciutė. Jos teigimu, pašalintų ženklų vietose buvo bandymų pastatyti savo ženklus.

Policijos duomenimis, praėjusią savaitę Skautų g. pasigesta 6 kelio ženklų: „Įvažiuoti draudžiama”, „Sustoti draudžiama”, „Transporto priemonių stovėjimo vieta”, „Galiojimo zonos pabaiga”, „Lengvųjų automobilių stovėjimo būdas” ir „Mokamos paslaugos”.

Teigiama, jog dėl pradangintų ženklų savivaldybei padaryta 347 eurų žala.

INFORMACIJA

Skautų g. yra Giruliuose, netoli paplūdimio, ji neoficialiai dar vadinama „ponų” gatve, nes joje privačiuose gana prabangiuose namuose įsikūrę nemažai žinomų pasiturinčių klaipėdiečių.

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Kretingos rajone dingo 26 kelio ženklai

Kretingos rajono policijos pareigūnai narplioja neįprastos vagystės aplinkybes. Pirmadienį policija sulaukė vienos uždarosios akcinės bendrovės pareiškimo, kuriame nurodoma, kad nuo ...
2024-03-19
Skaityti daugiau

Miestas

Pradės plauti Klaipėdos šviesoforus ir kelio ženklus

Klaipėdos savivaldybė perka eismo reguliavimo priemonių priežiūros ir remonto paslaugas, tarp kurių, be kita ko, numatyta „plauti ir valyti eismo ...
2023-07-03
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Sakurų parkas Klaipėdoje: priverstinė darbų pertrauka - pabaigos link

Jau du mėnesius ištuštėjusioje naujojo Sakurų parko statybvietėje darbininkai vėl turėtų pasirodyti maždaug po dviejų savaičių. Taip sutarta trečiadienį vykusiame ...
2021-06-23
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This