„Barbora“ dirbs ir Dituvoje

Verslas

Didžiausia Baltijos šalyse maisto ir kasdienių prekių elektroninė parduotuvė „Barbora“ pranešė spalį išplėtusi savo aptarnaujamą teritoriją Klaipėdos rajone.

„Barboros“ automobiliai nuo šiol važiuoja pas pirkėjus į Lingius ir Derceklius, kur įsikūrusi didžiausia Europoje vadinama Dituvos sodų bendrija.

Šiuo metu „Barboros“ aptarnaujama teritorija Klaipėdos regione apima Kretingą, Gargždus ir Lingius, o sezono metu „Barboros“ automobiliai važiuoja iki pat Latvijos pasienio.

„Pradėję teikti paslaugas trijų didžiausių Lietuvos miestų gyventojams palaipsniui toliau plečiame aptarnavimo teritoriją – nemaža dalis Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje dirbančių žmonių gyvena nuosavų namų kvartaluose užmiestyje, tad investuodami į technologinius sprendimus, taip pat didindami automobilių parką ir prekių surinkimo centrų skaičių siekiame jiems pasiūlyti patogų ir laiką taupantį būdą užsisakyti maistą ir kitas kasdienes prekes“, – pranešime spaudai cituojamas „Barboros“ direktorius Tomas Kibildis.

Teigiama, kad vien išplėtus aptarnavimo zoną Klaipėdos rajone „Barboros“ paslaugomis dabar gali pasinaudoti 7500 daugiau šeimų.

„Šį sezoną prekes pirkėjams vežame į Palangą ir Šventąją. Ir nors kurortuose yra nemažai parduotuvių, susidomėjimas „Barboros“ paslauga yra net didesnis nei tikėjomės. Nemažai pirkėjų Palangoje – mūsų klientai iš Vilniaus ir Kauno, tad jie naudojosi paslauga taip, kaip yra įpratę namie, kiti turėjo galimybę išbandyti maisto produktų pristatymo į namus privalumus“, – sakė T. Kibildis.

Šiuo metu „Barboros“ aptarnaujama teritorija Klaipėdos regione apima Kretingą, Gargždus ir Lingius, o sezono metu „Barboros“ automobiliai važiuoja iki pat Latvijos pasienio.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Pigo pigiausios prekės

Kovą pigiausių maisto produktų vidutinis krepšelis, palyginti su šių metų vasariu, šalies parduotuvėse pigo 4,52 euro (6,6 proc.) ir buvo 14,65 euro ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Regionas

Dituvoje užsidegė du sodo nameliai

Sekmadienį priešpiet Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie kilusį gaisrą Dituvoje. Pranešama, jog čia ...
2023-12-10
Skaityti daugiau

Regionas

Tvarkė senąsias Dituvos kapinaites

Jau ketvirti metai, kai Dituvos pagrindinės mokyklos mokiniai kartu su mokytojais prižiūri senąsias Dituvos apylinkių kapinaites, tvarko jas, grėbia lapus. ...
2023-11-01
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This