„Aštuntukas” paminėjo pusmetį

Fotoreportažai, Transportas

Povilas Patlaba
2018-10-16

Komentarų: 2

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Į elektroninio bilieto sistemą integruoti ,,mikriukai” M5, M6 ir M8 Klaipėdoje kursuoja pusę metų. M8 maršrutu keleivius vežanti bendrovė ,,Ridvija” simboliškai paminėjo šią progą.

,,Per pusę metų pavyko suburti nuostabų kolektyvą. Klaipėdoje turime 27 darbuotojus, iš jų 24 vairuotojai. Nors veiklą vykdome tik šešis mėnesius, nusprendėme tai paminėti, pagerbiant visą kolektyvą.  Klaipėdoje keleivius aptarnaujame su dvylika autobusiukų. Kiekvieną dieną sulaukiame apie 2 tūkstančių keleivių“, – įmonės vadovas Vidmantas Šliažas džiaugėsi pirmojo pusmečio rezultatais.

Manto Bučnio nuotr.

M8 maršrutas – vienas populiariausių uostamiestyje, dėl to jam skiriamas ypatingas dėmesys.

,,Stengiamės, kad mūsų keleiviai važiuodami visada jaustųsi komfortiškai. Pavyzdžiui, vasarą, kol tęsėsi karšti orai, visuose mūsų ,,mikriukuose” buvo pastatyti vandens aparatai. Net ir tokia smulkmena gali reikšti daug. Keleivių tuo metu padaugėjo maždaug 10 procentų”, – sakė  V. Šliažas.

Vežėjai neatsilieka ir informacinėje erdvėje.

,,Visuose ,,mikriukuose“ veikia ekranai, pranešantys apie dienos orus, kitą aktualią informaciją. Taip pat veikia Wi-Fi  ryšys, todėl svarstome galimybę transliuoti vaizdą iš ,,mikriukų“ tiesiogiai“, – apie tolimesnius planus kalbėjo įmonės vadovas.

„Ridvija“ kartu su „Kautra“, vežančia maršrutais M5 ir M6, į Klaipėdos rinką atėjo laimėjus VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ rengtus konkursus ir pakeitė senuosius maršrutinius taksi. „Kautra“ konkurso metu pasiūlė 61 ct/km, o „Ridvija“ – 62 ct/km kainą. Sutartis su šiomis bendrovėmis pasirašyta 5 metams su galimybe jas pratęsti 2,5 metų.

Manto  Bučnio nuotr.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”53132,53121,53137,53136,53135,53134,53133,53131,53130,53128,53127,53126,53124,53123,53122″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]

2 Comments

  1. Kazys

    UAB „RIDVIJA” viena iš kompanijų Klaipėdoje, kuri tiesiog profesionaliai organizuoja darbą, atsakingai atlieka savo paslaugas keleivių labui. Dažnai randa pasiūyti vartotojui tai ko niekas nesiūlo – kad ir geriamas vanduo per karščius mikroautobuse. Tikiu kad šita kompanija dar nustebins keleivius savo pasiūlymais. Sėkmės jums.

    Reply
  2. VERSLO ŽINIOS

    Lietuvos Aukščiausiasis Teismas (LAT) atmetė verslininko skundą ir paliko galioti žemesnės instancijos sprendimą – už bandymą papirkti Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) darbuotoją bei grasinimus teks susimokėti 1.500 Eur baudą.
    Pasak tyrimą vykdžiusios Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT), Šiauliuose įsikūrusios keleivių vežimo UAB „Ridvija“ tuometis vadovas Vidmantas Šliažas 2012 m. lapkričio pradžioje savo darbo kabinete patikrinimą bendrovėje atlikusiai Šiaulių apskrities VMI darbuotojai siūlė kyšį – poilsinę kelionę.
    Kyšį jis siūlė už tai, kad valstybės tarnautoja nefiksuotų mokestinių pažeidimų, juos sumažintų, sukeistų dokumentus. Valstybės tarnautojai, atsisakiusiai kyšį priimti ir atlikti neteisėtus veiksmus, verslininkas ėmė grasinti pažintimis su ministrais, Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) pareigūnu, klausė valstybės tarnautojos, ar nebijo, kad su ja bus susidorota ir net įvardino galimą susidorojimo būdą – ji gali būti apkaltinta kyšio paėmimu ir atleista iš darbo.
    Šiuo metu p. Šliažas yra bendrovės valdybos narys, „Ridvijai“ nuo 2016 m. liepos vadovauja Giedrė Šliažaitė, rodo „Creditinfo“ pateikiami Registrų centro duomenys.

    Plačiau: https://www.vz.lt/verslo-aplinka/2017/01/18/uz-grasinimus-vmi-darbuotojai–1500-eur-bauda#ixzz5UDAegHn1

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Naujametę naktį - specialūs autobusų reisai

Naktinėtojams, sutiksiantiems Naujuosius ne namie, VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ grįžimui namo siūlo naudotis proginio 88-ojo maršruto autobuso bei papildomais maršrutinio ...
2023-12-31
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Klaipėdos rajono vežėjų konkurse - ir Rusijos korta

Dar gegužę VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ (KKT) paskelbto konkurso dviem Klaipėdos rajono maršrutų paketams rezultatais nepatenkinta bendrovė „Kautra“ nieko nepešė ...
2023-11-06
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Klaipėdos „mikriukų" penkmetis: vežėjai nesikeis

Jau prabėgo penkeri metai, kai į Klaipėdos gatves išriedėjo naujutėliai mikroautobusai, tapę ir neatsiejama miesto įvaizdžio dalimi, ir patogia, pakankamai ...
2023-06-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This